Зачинено Оскарження, для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Avtoritet123

Козак
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
18
Реакції
18
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Мішаня Автарітєт
2. Нікнейм адміністратора:Дмитро Оногі
3. Суть скарги:Хочу пояснити ситуацію щодо скарги на мене. У скарзі використано обрізане відео тривалістю приблизно 15 секунд, де показано лише момент, коли я відповідаю гравцю. Проте у цьому відео не показано повний контекст ситуації. Перед цим гравець тривалий час провокував мене, ображав мене та моїх близьких. Саме через ці провокації я відповів йому у відповідь.
На жаль, у скарзі навмисно викладено лише частину відео, де видно тільки мою реакцію, а всі попередні образи з його боку відсутні.
Вважаю, що такі докази є неповними та вводять адміністрацію в оману, оскільки вони не показують повну ситуацію і причину моєї відповіді.
Прошу адміністрацію врахувати, що це була відповідь на провокацію та образи з боку іншого гравця, а також перевірити ситуацію повністю, а не лише по обрізаному відео.
Також хочу додати, що я не заперечую свою відповідь у бік гравця і готовий нести відповідальність за свої слова, якщо адміністрація вважатиме це порушенням правил.Проте прошу врахувати повний контекст ситуації.
Прошу адміністрацію запросити або розглянути повний запис ситуації. Якщо буде підтверджено образи та провокації з боку цього гравця, прошу також застосувати до нього відповідні покарання згідно з правилами сервера.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):на форумі.
5. Дата порушення:08.03.2026

Прошу адміністрацію серверу розібратися в ситуації.

Дмитро Оногі

Поважний гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
447
Реакції
170
Бали
103
Вітаю шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу, повідомляю наступне. Покарання було видано відповідно до правил сервера на підставі наданих доказів, де зафіксовано ваше порушення.
Навіть якщо з боку іншого гравця були провокації або образи, це не дає права порушувати правила у відповідь.

У подібних ситуаціях необхідно зафіксувати порушення та звернутися до адміністрації або подати окрему скаргу на гравця.

Якщо у вас є повний відеозапис ситуації, де чітко видно провокації або образи з боку іншого гравця, ви можете надати його для додаткового розгляду. У разі підтвердження порушень до даного гравця також буде застосовано відповідне покарання.

На даний момент підстав для скасування або зміни виданого покарання немає.

Очікуйте остаточну відповідь від ГА та ЗГА!

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,619
Реакції
1,076
Бали
253
Вітаю
Покарання видано вірно
Якщо у вас є докази порушення гравця, ви можете подати відповідно скаргу на нього

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі