Розглянуто Оскарження для ГА,КА,ГС та ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Костянтин Верес

Поважний гравець
Реєстрування
28 Тра 2025
Дописи
57
Реакції
101
Бали
182
1. Ваш нікнейм та ID: Костянтин Верес (97110)
2. Нікнейм адміністратора: _
3. Суть скарги:
Я, вступивши у словесну перепалку з Віктором Трембою, ненароком зробив місклік мишкою, через що вийшло так, що я його вдарив.
Після цього мій друг, а саме Влад Чураєв, під’їхав до ГУ СБУ, і я почав із ним спілкуватися. Під час розмови я назвав його «Чуркою», оскільки в нашій компанії друзів це є скороченою формою його прізвища, і ми називаємо його так уже тривалий час. У мене не було жодного наміру когось образити, принизити або зачепити якусь расу чи національність.
Віктор Тремба, не знаючи цього контексту, подав на мене скаргу, щоб я отримав покарання. Також у мене є відеодоказ, на якому він говорить, що хоче, щоб мене зняли з посади ПП СБУ.
Я ще раз хочу наголосити, що в моїх словах не було жодного наміру образити Влада, Віктора Трембу або представників будь-якої раси чи національності. Це було звичайне звертання, яке використовується в нашій компанії друзів.
Тому я щиро прошу переглянути мою ситуацію та, за можливості, зняти блокування з мого акаунта. Також прошу, якщо це можливо, повернути мене на посаду ПП СБУ або хоча б зняти з мене ЧС, як мені повідомили мої друзі з СБУ.
Якщо необхідно, Влад Чураєв може особисто підтвердити, що його так називають уже більше трьох років і що в цьому не було жодного расистського чи образливого наміру.
Прошу врахувати всі обставини ситуації та відеодокази під час розгляду моєї апеляції. Дякую за розуміння.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): СКАРГА
5. Дата порушення: 03.09.26

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
723
Реакції
296
Бали
478
Вітаю!

Потрібно вам 2 тижні пробути на молодшому складі, після чого ЧС буде зменшено до 30 днів.

Дякую за зверення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі