В очікуванні Оскарження для ГА/Керівника Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
71
Реакції
122
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Антон Чижик
2. Нікнейм адміністратора: для ГА або Галицького
3. Суть скарги:

Вітаю, шановна ГА та Спецадміністраторе!

Прошу переглянути моє покарання за скаргою щодо гаража №37 та п. 11.8.
1. Пункт 1.6 — презумпція невинуватості
Відповідно до п. 1.6 Правил, гравець не може бути визнаний винним, доки його вина не доведена.
У даній ситуації факт шахрайства з мого боку не доведений. Є лише факт передачі мені гаража та його подальшого продажу, але це саме по собі не доводить, що я погоджувався на умову «користування лише до вересня» або на заборону продажу.
2. Відсутність договору та підтверджених умов
Між нами не було RP-договору, в якому були б зазначені:
строк користування гаражем до вересня;
заборона його продажу;
обов’язок повернути гараж;
моє підтвердження цих умов.
Також на наданих доказах відсутні відео/фрапс або інше підтвердження, де я погоджуюся саме з такими умовами.
Згідно з роз'ясненням адміністрації щодо обміну/покупки/видачі майна в борг, на доказах мають бути зафіксовані основні умови домовленості та їх підтвердження іншою стороною. Якщо такі умови відсутні — договір вважається недійсним.
Тому неможливо встановити факт «невиконання умов», якщо самі умови не були належним чином зафіксовані та підтверджені мною.
3. Відповідальність за передачу майна
Гараж був добровільно переданий мені самим заявником. Він мав можливість заздалегідь зафіксувати умови передачі та отримати моє підтвердження.
Якщо людина передає майно без RP-договору, без зафіксованого строку та без заборони на продаж, сам факт подальшого продажу не повинен автоматично трактуватися як шахрайство.
4. Аналогічний прецедент
Прошу також врахувати аналогічну скаргу за п. 11.8, яку додаю як доказ: Тут
У тій ситуації адміністрація відмовила заявнику, зокрема звернувши увагу на те, що під час передачі майна потрібно уважніше обирати людину та що RP-договір був відсутній.
Вважаю, що цей прецедент потрібно врахувати й у моїй ситуації, оскільки обставини є схожими.
5. Прошу перевірити логи
Прошу перевірити серверні логи:
історію власників гаража №37;
спосіб та час його передачі мені;
чи була зафіксована умова тимчасового користування;
чи була заборона на продаж;
факт та обставини подальшого продажу.
Якщо логами не підтверджується, що я погоджувався повернути гараж до вересня або не мав права його продавати, прошу врахувати це під час перегляду покарання.
6. Щодо номера телефону
Також [очу повідомити про окрему ситуацію: після конфлікту гравець у voice-спілкуванні з моїм знайомим заявив, що має мій номер телефону з реального життя.
Прямого аудіозапису цього в мене наразі немає, тому я не стверджую цей факт як доведений, але прошу адміністрацію звернути на нього увагу та, за можливості, перевірити.
Готовий надати всю наявну інформацію щодо цього ГА у приватні повідомлення.
ПРОШУ:
Переглянути видане мені покарання за п. 11.8.
Перевірити серверні логи щодо гаража №37.
Врахувати відсутність RP-договору та підтверджених умов передачі.
Врахувати аналогічний прецедент адміністрації.
Застосувати п. 1.6 Правил щодо презумпції невинуватості.
Якщо факт умисного шахрайства не буде доведений — скасувати покарання та розблокувати мій акаунт.
Окремо перевірити інформацію щодо можливого використання моїх персональних даних та подальшоі загрози моєму життю.
Дякую за об’єктивний розгляд.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик
5. Дата порушення:19.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі