Зачинено Оскарження для ГА, щирі вибачення та прохання оскаржити покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хеккі Молдаванович

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Чер 2024
Дописи
65
Реакції
55
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Максик Абдурахматович 6052
2. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо
3. Суть скарги: повторне оскарження:
Доброї ночі, шановна адміністрація.

Дякую за відповідь та пояснення вашої позиції в моєму минулому оскарженні(https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Повторне-оскарження-блокування-акаунту.351445/ ). Я повністю розумію серйозність порушення, пов’язаного з продажем віртуальної валюти, та не заперечую того, що подібні дії розцінюються як шкода ігровій економіці проєкту. Я не намагаюся виправдати себе або оскаржувати ваше рішення з позиції несправедливості.

Разом з тим хочу коректно уточнити один момент, який, можливо, можна врахувати при повторному розгляді. Продаж віртуальної валюти з мого боку був одноразовим і здійснювався на суму 200 гривень. Я розумію, що сам факт порушення є ключовим, однак прошу вас, якщо це можливо, врахувати масштаб ситуації, який об’єктивно не міг суттєво вплинути на економіку проєкту.

Внаслідок блокування я повністю втратив акаунт разом з усім внутрішньоігровим майном, зокрема всю нерухомість близько 2.5ккк внутрішньоігрової валюти. Я приймаю цю втрату як наслідок своїх дій і не прошу жодної компенсації, однак для мене це стало дуже серйозним та достатнім уроком.

Я звертаюся до вас не з вимогою, а з щирим проханням — розглянути можливість пом’якшення покарання або скорочення терміну блокування як виняток. Я не прошу повного зняття бану, лише шанс повернутися до гри та довести своєю подальшою поведінкою, що я зробив правильні висновки.

Зараз період новорічних свят, і якщо ви зможете піти мені назустріч, це стане для мене найкращим подарунком на Новий рік. У будь-якому випадку дякую вам за витрачений час, увагу та вашу роботу.
Шановна адміністрація, оскаржіть будь ласка термін бану, в новому році я покажу себе тільки з хорошої та доброї сторони, і також хочу побажати вам гарного та щасливого нового року!

З повагою,
Максик Абдурахматович
4. Доказ отримання покаранння(скриншот/відео): прикріплю нище
5. Дата порушення: 04.12.2025

Вкладення

• бан.jpg
    бан.jpg
    236.1 Кб · Перегляди: 32

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Ваші слова у даній скарзі про незначний вплив на економіку серверу не є щирими, оскільки, як достеменно відомо, у вас був намір здійснити продаж на більшу суму, а дана операція була "пробною".

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі