Андрій Вальчук
Президент
- Реєстрування
- 4 Тра 2025
- Дописи
- 130
- Реакції
- 93
- Бали
- 88
- Нікнейм адміністратора:Олександр Клименко
- Особистий нікнейм:Андрій Вальчук
- Суть скарги:
- Заява на оскарження покарання
Я, Андрій Вальчук, звертаюсь з проханням оскаржити накладене на мене покарання за порушення правил проєкту «Юкрейн ГТА».
Суть ситуації:
На моєму акаунті у грі є бізнес — СТО №17. Через обставини, незалежні від мене, я не мав змоги самостійно зайти у гру для оплати бізнесу. Щоб він не злетів, я звернувся до свого друга — Артура Бакровського, з проханням зайти на мій акаунт та проплатити бізнес. Він виконав лише це завдання, жодних інших дій на акаунті не здійснював.
Причина такого вчинку:
Я є військовослужбовцем та наразі проходжу службу на сході України. Під час мого перебування на бойових позиціях не було фізичної можливості зайти до гри, а бізнес міг злетіти. Саме тому я і попросив допомоги в близької та довіреної людини.
Звернення до адміністрації:
З повагою прошу Олександра Клименка переглянути своє рішення та врахувати специфіку ситуації.
Я щиро приношу вибачення за допущене порушення — я розумію, що навіть у складних умовах потрібно дотримуватися правил.
Обіцяю, що подібне не повториться, і надалі з мого акаунту не буде жодних порушень.
Прошу поставитися з розумінням та, за можливості, скасувати або пом’якшити накладене покарання.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Так як немає змоги зайти до гри немаю змоги прикріпити фото доказ
- Дата походження: 22.07.2025