Розглянуто Оскарження для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Вальчук

Президент
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
130
Реакції
93
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Клименко
  2. Особистий нікнейм:Андрій Вальчук
  3. Суть скарги:
  4. Заява на оскарження покарання

Я, Андрій Вальчук, звертаюсь з проханням оскаржити накладене на мене покарання за порушення правил проєкту «Юкрейн ГТА».

Суть ситуації:

На моєму акаунті у грі є бізнес — СТО №17. Через обставини, незалежні від мене, я не мав змоги самостійно зайти у гру для оплати бізнесу. Щоб він не злетів, я звернувся до свого друга — Артура Бакровського, з проханням зайти на мій акаунт та проплатити бізнес. Він виконав лише це завдання, жодних інших дій на акаунті не здійснював.

Причина такого вчинку:

Я є військовослужбовцем та наразі проходжу службу на сході України. Під час мого перебування на бойових позиціях не було фізичної можливості зайти до гри, а бізнес міг злетіти. Саме тому я і попросив допомоги в близької та довіреної людини.

Звернення до адміністрації:

З повагою прошу Олександра Клименка переглянути своє рішення та врахувати специфіку ситуації.

Я щиро приношу вибачення за допущене порушення — я розумію, що навіть у складних умовах потрібно дотримуватися правил.

Обіцяю, що подібне не повториться, і надалі з мого акаунту не буде жодних порушень.

Прошу поставитися з розумінням та, за можливості, скасувати або пом’якшити накладене покарання.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Так як немає змоги зайти до гри немаю змоги прикріпити фото доказ
  6. Дата походження: 22.07.2025

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ми розуміємо складність ситуації, у якій ви опинилися. Разом із тим, передача доступу до акаунту третім особам є прямим порушенням правил проєкту, незалежно від намірів чи обставин. У вашому випадку не було зафіксовано зловживань. Тому, з урахуванням обставин та щирого визнання помилки, термін блокування буде скорочено до 10 днів.

Сподіваємось, надалі подібних порушень не виникатиме.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі