Оскаржено Оскарження | для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хімікат Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
15 Лис 2022
Дописи
107
Реакції
140
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Для ГА
  2. Особистий нікнейм: Саня Хімік
  3. Суть скарги:
  4. Я пробув вже 1 місяць в бані, та хочу щиро вибачитися за свої недопустимі висловлювання, які прозвучали під час гри та зачепили рідних керівництва. Я повністю усвідомлюю, що подібна поведінка є не припустимою, навіть у відповідь на провокацію. Зачіпати особисте та особливо родину це межа, за яку я не мав права переходити.
    На жаль, у той момент я був сильно на емоціях і будучи спровокованим, не стримав себе. Наговорив зайве, не подумавши про наслідки. Це не було сказано зі зла або з наміром когось образити , це було все на емоціях, про яку я шкодую одразу після того, як це сталося.
    Розумію, що незалежно від обставин, я не мав права дозволяти собі такі слова. Прошу вибачення у керівництва, кого я образив, а також у адміністрації проєкту за порушення правил спілкування.
    Обіцяю, що надалі не дозволю собі подібного. Зробив для себе висновки й гарантую, що більше не піддаватимуся на провокації та триматиму свої емоції під контролем. Я поважаю цей проєкт, вашу працю і всю спільноту, і щиро хочу залишатися її частиною на гідному рівні.
    Прошу дати мені 2 шанс!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    image.jpeg
  6. Дата походження: 28.09.25

Katana_Ovnkenzo

Отаман
Реєстрування
7 Чер 2024
Дописи
52
Реакції
25
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Для ГА
  2. Особистий нікнейм: Саня Хімік
  3. Суть скарги:
  4. Я пробув вже 1 місяць в бані, та хочу щиро вибачитися за свої недопустимі висловлювання, які прозвучали під час гри та зачепили рідних керівництва. Я повністю усвідомлюю, що подібна поведінка є не припустимою, навіть у відповідь на провокацію. Зачіпати особисте та особливо родину це межа, за яку я не мав права переходити.
    На жаль, у той момент я був сильно на емоціях і будучи спровокованим, не стримав себе. Наговорив зайве, не подумавши про наслідки. Це не було сказано зі зла або з наміром когось образити , це було все на емоціях, про яку я шкодую одразу після того, як це сталося.
    Розумію, що незалежно від обставин, я не мав права дозволяти собі такі слова. Прошу вибачення у керівництва, кого я образив, а також у адміністрації проєкту за порушення правил спілкування.
    Обіцяю, що надалі не дозволю собі подібного. Зробив для себе висновки й гарантую, що більше не піддаватимуся на провокації та триматиму свої емоції під контролем. Я поважаю цей проєкт, вашу працю і всю спільноту, і щиро хочу залишатися її частиною на гідному рівні.
    Прошу дати мені 2 шанс!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Переглянути вкладення 348286
  6. Дата походження: 28.09.25
Данне оскарження було створено скоріж за все Чатом джпт та ця людина заслуговує отримати ЧСП UG тому що,ображати батьків нізащо не припустимо!,я б його на вашому місті не пробачив,та ця людина не одноразово порушувала правила проекта такі як образа адміністрації і так далі,надіюсь ви не оскаржете данного гравця!Та зробите правильне рішення.

Реєстрування
19 Сер 2025
Дописи
20
Реакції
12
Бали
6
Данне оскарження було створено скоріж за все Чатом джпт та ця людина заслуговує отримати ЧСП UG тому що,ображати батьків нізащо не припустимо!,я б його на вашому місті не пробачив,та ця людина не одноразово порушувала правила проекта такі як образа адміністрації і так далі,надіюсь ви не оскаржете данного гравця!Та зробите правильн
.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі