Хімікат Краймз
Поважний гравець
- Реєстрування
- 15 Лис 2022
- Дописи
- 107
- Реакції
- 140
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Для ГА
- Особистий нікнейм: Саня Хімік
- Суть скарги:
- Я пробув вже 1 місяць в бані, та хочу щиро вибачитися за свої недопустимі висловлювання, які прозвучали під час гри та зачепили рідних керівництва. Я повністю усвідомлюю, що подібна поведінка є не припустимою, навіть у відповідь на провокацію. Зачіпати особисте та особливо родину це межа, за яку я не мав права переходити.
На жаль, у той момент я був сильно на емоціях і будучи спровокованим, не стримав себе. Наговорив зайве, не подумавши про наслідки. Це не було сказано зі зла або з наміром когось образити , це було все на емоціях, про яку я шкодую одразу після того, як це сталося.
Розумію, що незалежно від обставин, я не мав права дозволяти собі такі слова. Прошу вибачення у керівництва, кого я образив, а також у адміністрації проєкту за порушення правил спілкування.
Обіцяю, що надалі не дозволю собі подібного. Зробив для себе висновки й гарантую, що більше не піддаватимуся на провокації та триматиму свої емоції під контролем. Я поважаю цей проєкт, вашу працю і всю спільноту, і щиро хочу залишатися її частиною на гідному рівні.
Прошу дати мені 2 шанс! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 28.09.25