Розглянуто Оскарження для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Пономаренко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
334
Реакції
266
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Петро Пономаренко
2. Нікнейм адміністратора: Анна Соколовська
3. Суть скарги: Мене не допускають до займання керівних посад, на питання коли я може подати заявку мені відповіли що пройшло замало часу від мого порушення, коли я уточнив конкретну дату, мені Анна відповіла потрібно чекати 2-3 місяці. Хоча я не знаходжусь ні в яких чорних списках. Вважаю відповідь не обгрунтованою та упередженим ставлення. Вважаю не нормально так відповідати.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1769612556823.png

Вкладення

• Screenshot_2026-01-28-17-00-29-098-edit_com.discord.jpg
    Screenshot_2026-01-28-17-00-29-098-edit_com.discord.jpg
    367.5 Кб · Перегляди: 59

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,220
Реакції
1,089
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Надам свою відповідь стосовно даного питання :
Правила лідерів державних організацій:
5.11. Гравець не може отримати права лідера або заступника, якщо у нього є конфлікт з адміністрацією.

2.11. Адміністратор вправі відхилити заявку на лідера або заступника через особисті внутрішні переконання, щодо компетентності даного гравця на даній посаді.

Знаходячись у фракції НПУ у вас були конфліктні ситуації з слідкуючими, також у разі ваших порушень та схвалених на вас скарг - ви починаєте перетинати межу, сваритесь та ображаєте і не поважно ставитесь до адміністрації. За що ви вже отримували безпосередньо покарання нещодавно (а саме за образи адміністрації).

Вам була надана коректна відповідь, що в залежності від порушення залежить термін.

За грубі порушення правил Ukraine GTA гравець може бути не допущений до керівних посад фракції. Також кандидати можуть бути відхиленні за рішенням ГА/ЗГА/ГС/ЗГС Державних організацій.

Очікуйте відповіді.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Об'єктивно та неупереджено ознайомившись з суттю скарги та доказами з боку адміністратора, виношу вердикт: з рішенням адміністратора згоден. Навіть зараз, почувши аргументовану відповідь адміністратора ви намагаєтесь його переспорити, а не демонструєте висновки з власного боку.

В подальшому, за відсутності подібних порушень, адміністрація перегляне рішення і допустить вас до посад, висловивши довіру.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі