Відмовлено Оскарження для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Скезз Рейз

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
36
Реакції
71
Бали
23
Добрий день, шановна адміністраціє.
Пишу це звернення з важким серцем і повним усвідомленням своєї помилки.

Прошу розглянути можливість розблокування мого акаунта або зменшення терміну покарання. Я повністю усвідомлюю, що вчинив неправильно, визнаю свою провину та щиро шкодую про скоєне. На момент порушення я перебував у стані алкогольного сп’яніння, через що прийняв легковажне та необдумане рішення, не замислившись над наслідками.
Мені терміново були потрібні кошти, і разом із товаришами ми хотіли їх витратити на випивку. Це, звісно, не є виправданням моїх дій, але хочу пояснити обставини, за яких усе сталося. Я розумію, що вчинив неправильно та підвів довіру.
Щиро прошу вибачення та обіцяю, що подібна ситуація більше не повториться. Готовий понести справедливе покарання, але прошу дати мені ще один шанс.

Тик

Те повідомлення було написане в жартівливій формі, без жодного реального наміру щось передавати чи продавати. Я б у будь-якому випадку ніколи не займався передачею або продажем віртів мені це просто не потрібно. У той момент я був напідпитку та дозволив собі легковажну поведінку, не замислився про наслідки і про те, як це виглядатиме зі сторони. Враховуючи те, що я обіймав важливі посади на 01 сервері та завжди намагався тримати рівень довіри й відповідальності. Прошу не судити мене лише за цей момент це була дурна помилка, яку я повністю усвідомив і більше такого не повторю.

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Ваші слова були почуті та прийняті до уваги. Наразі пройшло замало часу з моменту отримання покарання.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі