Розглянуто Оскарження для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
110
Реакції
82
Бали
31
1. Ваш нікнейм: Айсберг Бархатний
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:Я усвідомлюю свою провину та повністю визнаю допущене порушення. Розумію, що мої дії негативно вплинули на роботу фракції та могли спричинити незручності для керівництва й складу. Щиро шкодую про скоєне та не намагаюся виправдовуватися. Прошу розглянути можливість зняття з мене ЗСЧ. Я зацікавлений у подальшій грі у складі фракції та готовий відповідально виконувати покладені на мене обов’язки. Гарантую, що зробив необхідні висновки та надалі дотримуватимусь правил і встановленої дисципліни.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): клац
5. Дата порушення: 22.02.2026

Роман Холи

Козак
Реєстрування
4 Чер 2025
Дописи
43
Реакції
17
Бали
11
3. Суть скарги:Я усвідомлюю свою провину та повністю визнаю допущене порушення. Розумію, що мої дії негативно вплинули на роботу фракції та могли спричинити незручності для керівництва й складу. Щиро шкодую про скоєне та не намагаюся виправдовуватися. Прошу розглянути можливість зняття з мене ЗСЧ. Я зацікавлений у подальшій грі у складі фракції та готовий відповідально виконувати покладені на мене обов’язки. Гарантую, що зробив необхідні висновки та надалі дотримуватимусь правил і встановленої дисципліни.
дайте шанс

Зефир Шадоу

Лідер клану
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
78
Реакції
21
Бали
11
Шанс чоткому типочку

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Вам було видано ЗЧС на малий строк.
Відбувайте покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі