Yumortis4882
Живіть так, щоб було з чого поржати)
- Реєстрування
- 12 Вер 2023
- Дописи
- 32
- Реакції
- 17
- Бали
- 13
1. Ваш нікнейм:Юра Задорожний
2. Нікнейм адміністратора:Віталій Петришин
3. Суть скарги:
Добрий день, шановна адміністраціє.
Я хочу оскаржити покарання, видане мені за продаж віртів на суму 16кк.
Визнаю, що з моєї сторони була допущена серйозна помилка. Я не до кінця усвідомлював наслідки своїх дій і порушив правила проєкту. Це був разовий випадок, і я не мав на меті нашкодити економіці сервера або отримати критичну перевагу.
Я щиро шкодую про вчинене і готовий понести відповідальність, однак прошу врахувати мою чесність та те, що раніше серйозних порушень за мною не було.
Прошу вас розглянути можливість пом’якшення покарання Надалі гарантую повне дотримання правил ігрового проєкту.
Дякую за розуміння та розгляд моєї заявки.
З повагою.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):точно не маю але можу надіслати якщо потрібно
5. Дата порушення в січні точної дати зараз не можу сказати
2. Нікнейм адміністратора:Віталій Петришин
3. Суть скарги:
Добрий день, шановна адміністраціє.
Я хочу оскаржити покарання, видане мені за продаж віртів на суму 16кк.
Визнаю, що з моєї сторони була допущена серйозна помилка. Я не до кінця усвідомлював наслідки своїх дій і порушив правила проєкту. Це був разовий випадок, і я не мав на меті нашкодити економіці сервера або отримати критичну перевагу.
Я щиро шкодую про вчинене і готовий понести відповідальність, однак прошу врахувати мою чесність та те, що раніше серйозних порушень за мною не було.
Прошу вас розглянути можливість пом’якшення покарання Надалі гарантую повне дотримання правил ігрового проєкту.
Дякую за розуміння та розгляд моєї заявки.
З повагою.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):точно не маю але можу надіслати якщо потрібно
5. Дата порушення в січні точної дати зараз не можу сказати