Розглянуто Оскарження для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Блатной111

Новий гравець
Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
29
Реакції
1
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Максим Блатной
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA. Вчора я був заблокований на 6000 днів за сказане мною російське слово не знаючи його значення сказано воно було ніяк не для підтримки та щоб щось доказати. адміністрація яка зі мною розмовляла знає ситацію та її можна подивитися в моеєму 1 та 2 оскарженні людина з якою вівся діалог та для чого було сказано слово підтвирдила мої слова що це було неавмисно і ніяк не в підтримку окупантів . Я громадян України міста Житомира прошу надати мені 2 шанс я обоціяю що з моїх вуст нетощо не промовиться щось потипу того слова не пролунає не 1 російського слова. Адміністрація яка це буде переглядати я вас благаю передевитися моє покарання. Юкрейн ГТА це моє життя без чого я не можу жити я граю в гру з початку проекта і кожного дня заходив до гри і зараз я просто не можу жити без неї. Да можливо піти грати на 2 сервер наприклад на 2 так в мене там є акаунт але о6 сервер вже в серці Люди які там грають в тому числі і нпу .адміністрація. друзі .я просто не можу без 06 сервера. з любовю Блатной
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)https://postimg.cc/3yGf2M5h
5. Дата порушення: 29.06.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,185
Реакції
914
Бали
253
Вітаю

Відповідь була надана у попередніх скаргах
Спробуйте подати на оскарження через 30 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі