Розглянуто Оскарження для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Моріарті

Новий гравець
Реєстрування
6 Бер 2026
Дописи
3
Реакції
2
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Паша Моріарті
2. Нікнейм адміністратора: Євгеній Малино
3. Суть скарги:
Шановний Головний Адміністраторе Конор Стоун!

Звертаюся до Вас з проханням розглянути можливість дострокового розблокування мого облікового запису.

Я повністю визнаю свою провину за образу проєкту. Розумію, що мої слова були неприйнятними та порушували правила. На той момент я вчинив необдумано, про що зараз щиро шкодую.

Це був мій перший бан, і вже понад три місяці я не маю можливості грати. За цей час я переосмислив свою поведінку та зробив для себе правильні висновки. Я усвідомив, що емоції ніколи не виправдовують подібні висловлювання, і подібна ситуація більше не повториться.

Проєкт UKRAINE GTA для мене дуже важливий. Мені не вистачає гри, спілкування з гравцями та можливості знову бути частиною цієї спільноти. Саме тому я звертаюся до Вас із проханням дати мені ще один шанс.

Я не намагаюся виправдати свій вчинок, а лише прошу про можливість довести своїми подальшими діями, більше такого не повториться. Готовий і надалі дотримуватися всіх правил проєкту та більше ніколи не допускати подібних порушень.

Щиро прошу Вас проявити розуміння та, якщо це можливо, замінити покарання або достроково розблокувати мій обліковий запис. Буду безмежно вдячний за шанс повернутися до гри.

Дякую Вам за приділений час і за розгляд мого звернення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тиць
5. Дата порушення: 09.04.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі