Відмовлено Оскарження для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Васьків

Старожила Ukraine Gta
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
136
Реакції
211
Бали
82
1. Ваш нікнейм:Микола Живчик 85417
2. Нікнейм адміністратора:SERVER
3. Суть скарги:Вітаю пані Ксенія,я не буду приховувати те що я отримав бан за чіти на 01.Я хочу вам більше сказати що то не я використовував чіти,а людина якій я продав акаунт так я був продав акаунт людині хоча знаю що це порушення:

2.4. "Передача акаунту" - Забороняється тимчасово передавати доступ до облікового запису третім особам (передача другу/рідним/колегам/незнайомцям). Карається той хто передав, та той хто прийняв акаунт. | Бан 31 - 6000 днів
Зауважте! Якщо на Ваш акаунт, останній вхід був зі стороннього серійного номеру (пристрою), який відрізняється від реєстраційного, власник якого отримав блокування, тоді і Ваш аканут буде також заблокований.
я визнаю свою помилку і знаю що таких роду речей не можна робити і то що вони караються я приношу щирі вибачення за це і прошу дуже про розгляд оскарження.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://imgpile.com/p/UWGdtI5

5. Дата порушення:04.08.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,650
Реакції
882
Бали
409
Вітаю.
Відповідь надавалася неодноразово.
Спочатку вам необхідно оскаржити блокування на сервері, де було зафіксовано використання читів. Після успішного оскарження блокування на тому сервері ви зможете оскаржити блокування на інших серверах.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі