Розглянуто Оскарження для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Тра 2026
Дописи
72
Реакції
46
Бали
17
1. Ваш нікнейм та ID: Ярослав Міцкевич 106641
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна ГА!

Хочу оскаржити скаргу, за якою мені було видано 15 хвилин мута, 30 хвилин деморгану, а також догану.

Справа в тому, що я ненавмисно зробив крок уперед у бік стрілка, коли по мені відкрили вогонь. У мене була не зовсім правильно розташована камера, що видно на відеозаписі. Коли я натиснув W, щоб піти вбік, мій персонаж ненавмисно зробив крок уперед.

При цьому на відео добре видно, що я одразу після цього почав рухатися вбік, не дістаючи зброї та не намагаючись вступати в перестрілку. Практично одразу після цього мене було вбито.

Я дуже хотів би оскаржити саме догану, оскільки вважаю це досить суворим покаранням за невеликий та ненавмисний момент, який стався через проблеми з керуванням/налаштуванням камери.

Також хочу зазначити, що за приблизно 4–5 місяців гри це лише моє друге покарання. Я розумію свою помилку та надалі буду уважніше стежити за своїми діями, щоб подібних ситуацій не виникало.

Дуже прошу вас ще раз переглянути ситуацію та, якщо це можливо, зняти з мене догану. Дуже сподіваюся на ваше розуміння та справедливий розгляд моєї ситуації!

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМ-r-4314.439941/
5. Дата порушення: 01.09.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,790
Реакції
961
Бали
409
Вітаю

Незалежно від того, чи був цей рух навмисним, у подібній ситуації ваші дії розцінюються відповідно до встановлених правил.
З огляду на обставини ситуації та вашу історію покарань, догану вирішено зняти. Інші видані покарання залишаються без змін.
Надалі рекомендуємо уважніше контролювати рух персонажа під час перестрілок, щоб уникати подібних ситуацій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі