Розглянуто Оскарження для ГС ДЕРЖ//З рішенням КА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володя Архангел

Легенда | Північна Україна
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
154
Реакції
244
Бали
108
1. Ваш нікнейм:Володя Архангел
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Соколов
3. Суть скарги:Вітаю,мене звати Володимир Архангел(4805),я був заблокований 2026-02-08,на 6000 днів за образу проекта,з цього моменту пройшло дуже багато часу,та я вирішив подати оскарження 16 травня 2026 року,на що 17 травня 2026 року я отримав оскарження від спец адміністратора: Посилання на оскарження , з моменту оскарження пройшло чуть більше місяця,я влаштувався до ДКВС,де я почав проявляти свою активність,допомагав лідеру/заступникам у розвитку фракції(Примітка:Я не отримав ні одного покарання за порушення правил серверу),після чого я вирішив створити свою партію,завдяки якій я також допомагаю організаціям,та роблю вклад у розвиток серверу. Я пройшов довгий шлях задля отримання довіри на посаду 11/12. І я рахую що я гідний того щоб отримати шанс зайняти пост Президента,так-як від мене ні одного порушення не було,я активно працював,допомагав всім. Також хочу підкреслити той факт,що люди також вірять в мене,та хочуть щоб я став на посаду Президента.
Дуже прошу Керівний склад адміністрації 04 серверу надати мені шанс показати що я гідний лідер на якого можна покластися,та який не підведе!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:13.06.26

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
400
Реакції
195
Бали
103
Вітаю!

Відповідь була надана вам в особистих повідомленнях від ГС Держ @deiadskf.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі