Зачинено Оскарження для ГС / ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Павло Макиха
2. Нікнейм адміністратора:ГС / ЗГС Держ
3. Суть скарги: Прошу зняти з мене ЧС 9–12 рангів. З моменту, як мене було знято з посади Заступника Лідера, я й надалі співпрацював з адміністрацією: передав усі матеріали та таблиці, а також допомагав лідерам у роботі з їхніми фракціями. Вважаю, що за цей час зробив достатньо, аби мені було знято ЧС.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1769886792453.png

5. Дата порушення: -

Олександр Дрейфович

Північна Україна 04
Реєстрування
17 Лют 2024
Дописи
41
Реакції
96
Бали
33
Вік
18
1. Ваш нікнейм: Павло Макиха
2. Нікнейм адміністратора:ГС / ЗГС Держ
3. Суть скарги: Прошу зняти з мене ЧС 9–12 рангів. З моменту, як мене було знято з посади Заступника Лідера, я й надалі співпрацював з адміністрацією: передав усі матеріали та таблиці, а також допомагав лідерам у роботі з їхніми фракціями. Вважаю, що за цей час зробив достатньо, аби мені було знято ЧС.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Переглянути вкладення 373854

5. Дата порушення: -
Згоден, Павло мені не одноразово допомагав піля зняття з посади, також надав мені велику кількість документації СБУ та таблиць. Я вважаю що Павлу можна дати шанс, людина адекватна, дуже відповідальна, та цілеспрямована.

Андрій Берлінов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,551
Реакції
1,004
Бали
253
Вітаю!

Вас було занесено до Чорного Списку 9-12 через перебування на високій посаді на іншому проєкті.
На жаль поки немає до вас довіри, щоб ви могли займати високі посади на нашому сервері.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі