Зачинено Оскарження для ГС / ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Павло Макиха
2. Нікнейм адміністратора:ГС / ЗГС Держ
3. Суть скарги: Прошу зняти з мене ЧС 9–12 рангів. З моменту, як мене було знято з посади Заступника Лідера, я й надалі співпрацював з адміністрацією: передав усі матеріали та таблиці, а також допомагав лідерам у роботі з їхніми фракціями. Вважаю, що за цей час зробив достатньо, аби мені було знято ЧС.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1769886792453.png

5. Дата порушення: -

Олександр Дрейфович

Північна Україна 04
Реєстрування
17 Лют 2024
Дописи
41
Реакції
96
Бали
33
Вік
18
1. Ваш нікнейм: Павло Макиха
2. Нікнейм адміністратора:ГС / ЗГС Держ
3. Суть скарги: Прошу зняти з мене ЧС 9–12 рангів. З моменту, як мене було знято з посади Заступника Лідера, я й надалі співпрацював з адміністрацією: передав усі матеріали та таблиці, а також допомагав лідерам у роботі з їхніми фракціями. Вважаю, що за цей час зробив достатньо, аби мені було знято ЧС.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Переглянути вкладення 373854

5. Дата порушення: -
Згоден, Павло мені не одноразово допомагав піля зняття з посади, також надав мені велику кількість документації СБУ та таблиць. Я вважаю що Павлу можна дати шанс, людина адекватна, дуже відповідальна, та цілеспрямована.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
996
Бали
253
Вітаю!

Вас було занесено до Чорного Списку 9-12 через перебування на високій посаді на іншому проєкті.
На жаль поки немає до вас довіри, щоб ви могли займати високі посади на нашому сервері.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі