Зачинено Оскарження для Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
11
Реакції
18
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Мадара Овнрейз 46218
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги: Шановна адміністраціє! Звертаюся до вас із проханням про амністію та зняття мене з ЧСП. Я повністю усвідомлюю свою провину та розумію, що отримав це покарання не просто так. На момент порушення я не замислювався над усіма наслідками своїх дій, але зараз я щиро шкодую про те, що сталося. Після отримання покарання я мав достатньо часу, щоб переосмислити свою поведінку та зробити правильні висновки. Я зрозумів, що своїми діями підвів не лише адміністрацію, а й інших гравців, які дотримуються правил проєкту. Мені справді соромно за те, що через мою помилку виникла така ситуація. Дуже прошу дати мені ще один шанс. Для мене цей сервер став не просто грою, а місцем, де я проводив багато вільного часу, спілкувався з людьми, знаходив нових друзів та отримував позитивні емоції. Саме тому перебування в ЧСП є для мене дуже важким покаранням. Я втратив можливість грати разом зі своїми друзями, брати участь у житті сервера та розвивати свого персонажа. Я не намагаюся виправдовувати себе або перекладати відповідальність на когось іншого. Я визнаю свою провину повністю та готовий понести будь-які додаткові умови, якщо адміністрація вважатиме це необхідним. Прошу лише надати мені можливість повернутися на сервер і довести своїми подальшими діями, що я зробив правильні висновки та змінив своє ставлення до правил. Обіцяю, що подібних порушень з мого боку більше ніколи не буде. Я став значно уважніше ставитися до правил проєкту та розумію, наскільки важливо їх дотримуватися. У майбутньому я прагну бути прикладом адекватного та чесного гравця, який не створює проблем ні для адміністрації, ні для інших учасників серверу. Прошу вас поставитися до моєї ситуації з розумінням та проявити поблажливість. Мені дуже важливо повернутися до гри якнайшвидше. Я щиро шкодую про свої дії та готовий довести, що заслуговую на другий шанс. Сподіваюся, що ви зможете переглянути моє покарання та ухвалити рішення щодо мого розбану і зняття з ЧСП. Щиро дякую за приділений час та розгляд моєї амністії. Незалежно від рішення, я поважатиму ваш вибір, але дуже сподіваюся на позитивну відповідь і можливість знову стати частиною проєкту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1782402644366.png

5. Дата порушення:21.03.2026 20:22:45

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі