Розглянуто Оскарження для КА, ГА та ГС-ЗГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
60
Реакції
53
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю! Хотів би попросити Вас повернути мені довіру на посади 9–12 звання. На даний момент у мене вже понад 5 днів немає жодних порушень, доган, звільнень, мутів, деморганів та інших покарань.

Я визнаю свої минулі помилки та зробив відповідні висновки. Надалі готовий сумлінно виконувати свої обов’язки, дотримуватися правил і показувати хорошу роботу.

Тому прошу Вас переглянути рішення щодо моєї довіри та, якщо можливо, повернути її хоча б на 9 звання з випробувальним терміном. Готовий довести своєю роботою, що можу виправдати цю довіру.

Заздалегідь дякую за розгляд мого прохання!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення:-

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
529
Реакції
309
Бали
123
Вітаю.
Щодо вашого питання стосовно оскарження недовіри на 9–12 ранги на даний момент я не бачу достатніх підстав для її негайного перегляду.

У вас є можливість довести, що ви заслуговуєте на довіру. Для цього вам необхідно проявити себе на 9–10 ранзі в одній із цивільних державних організацій, а саме: ДСНС, ЗМІ або МОЗ.

Протягом цього періоду від вас вимагається
стабільна активність
адекватна та стримана поведінка
повне дотримання правил сервера та нормативно-правової бази державних організацій
відсутність дисциплінарних порушень
якісне виконання своїх посадових обов'язків
нормальна взаємодія зі старшим складом та іншими співробітниками
відсутність скарг, конфліктів та ситуацій, які можуть поставити під сумнів вашу адекватність або надійність.

Якщо за час перебування на посаді ви покажете себе з позитивної сторони та доведете своїми діями, що зробили відповідні висновки, питання щодо перегляду недовіри може бути розглянуте повторно.

Звертаю увагу сам факт перебування на 9–10 ранзі не означає автоматичного не є гарантією оскарження недовіри. Рішення буде прийматися виключно за результатами вашої діяльності, активності, поведінки та дотримання правил.

Тому якщо ви дійсно хочете оскаржити недовіру доведіть це не словами, а своїми діями.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі