Відмовлено Оскарження для Керівника Спец.Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Кримський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
614
Реакції
899
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: -
2. Особистий нікнейм: Ярослав Кримський
3. Суть скарги: Вітаю, Шановне керівництво та адміністрація

Звертаюся до Вас з проханням розглянути можливість мого повернення на посаду адміністратора на проєкті Ukraine GTA, раніше був на посаді адміністратора на цьому сервері був (3) рівнем адміністратора за що зняли я не можу тут розповідати так як про це знають ГА/ЗГА

Під час моєї попередньої праці на проєкті Ukraine GTA я здобув цінний досвід та навички, які сприяли розвитку та забезпеченню ефективної праці.

Протягом періоду моєї активності я продовжував удосконалювати свої навички та знання, зокрема,
Я вважаю, що здобутий досвід та нові знання дозволять мені ще ефективніше виконувати обов'язки адміністратора та зробити вагомий внесок у розвиток

Моя мотивація для повернення на цю посаду обдумовлена бажанням працювати у дружньому колективі, який я завжди цінував, а також активно показував себе на посаді.

Буду вдячний, якщо Ви зможете розглянути мою кандидатуру та надати мені можливість продовжити свою кар'єру в Готовий обговорити всі деталі особисто в зручний час.

Щиро дякую за увагу до мого звернення. Сподіваюся на позитивну відповідь.

З найкращим побажанням до вас🤝

Виключно для Керівника Спец.Адміністратора

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
5. Дата походження: 03.06.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, відповідь стосовно посади адміністратора неодноразово надавав вам в особисті повідомлення та в попередніх скаргах.

Відмова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі