Зачинено Оскарження для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рафаель Мальтаро

Пустишка|Північна Україна
Реєстрування
18 Гру 2023
Дописи
124
Реакції
97
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Рафаель Мальтаро

2. Нікнейм адміністратора: Система

3. Суть скарги:
Звернення до керівника проєкту

Шановний керівнику проєкту!

Прошу Вас особисто звернути увагу на мою ситуацію та дати мені ще один шанс.

Я повністю визнаю свою провину. Я розумію, що використання стороннього програмного забезпечення є грубим порушенням правил, і щиро шкодую про свій вчинок. За той час, поки мій акаунт перебуває в бані, я багато чого переосмислив і зрозумів, що не варто було ризикувати акаунтом заради кількох хвилин переваги в грі.

Я не прошу скасувати покарання без жодних наслідків. Якщо це можливо, я готовий погодитися навіть на повну конфіскацію всього майна, транспорту, бізнесів, грошей та іншого прогресу на акаунті. Для мене найважливіше — отримати можливість знову грати на проєкті. Я готовий почати все з нуля, аби лише мати шанс довести, що зробив правильні висновки.

На сервері залишилися мої друзі, за час моєї відсутності вийшло багато оновлень, і мені дуже хочеться повернутися до гри вже як чесний гравець, який дотримується всіх правил.

Прошу Вас дати мені останній шанс. Обіцяю, що більше ніколи не використовуватиму стороннє програмне забезпечення та не допущу подібної помилки. Я готовий понести будь-які додаткові умови чи обмеження, які Ви вважатимете справедливими.

Дякую за приділений час та розгляд мого звернення. Дуже сподіваюся на Ваше розуміння та позитивне рішення.

З повагою,
Рафаель Мальтаро.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): На жаль, не збереглися.

5. Дата порушення: Точну дату не пам'ятаю.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі