Розглянуто Оскарження // для Керівництва UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Немчук

𝓛𝓮𝓪𝓭𝓮𝓻 𝓸𝓯 𝓬𝓵𝓪𝓷 𝓝𝓲𝓶𝔃𝓲
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
135
Реакції
233
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Микола Немчук

2. Нікнейм адміністратора:
Керівництво та адміністрація UKRAINE GTA

3. Суть скарги:

Доброго дня, шановне керівництво UKRAINE GTA.

Мене заблокували за пунктом правил 6.36 на підставі скарги гравця Юри Задверняка «тиць».
Я хотів би оскаржити рішення адміністрації та пояснити ситуацію зі свого боку.

Щодо відмовлених скарг ВІДМОВЛЕНА скарга на СБУ №1 та ВІДМОВЛЕНА скарга на СБУ №2 Насправді це одна й та сама ситуація. У той день у мене було два відеодокази з порушеннями, але під час створення скарг я випадково двічі прикріпив один і той самий відеоролик.

У скарзі ВІДМОВЛЕНА скарга на СБУ №1 можна побачити, що було прикріплено два відеодокази, але фактично там повторюється один і той самий матеріал. У скарзі ВІДМОВЛЕНА скарга на СБУ №2 я також через помилку надав те саме відео. Тому прошу врахувати, що це не дві різні ситуації, а одна ситуація, яка була продубльована через мою неуважність.

Щодо відмовленої скарги ВІДМОВЛЕНА скарга на СБУ №3. Ця ситуація сталася ще приблизно місяць тому. На відео видно стару мапу, яка була до оновлення 4.0. Також на відеодоказах присутні порушення з боку гравців, тому скарга була подана не без причини.

Гравець Юра Задверняк вказав, що мої дії нібито є навмисним зливом особового складу. Проте прошу звернути увагу на скарги 1. СКАРГА №1 2. СКАРГА №2 3. СКАРГА №3, які були схвалені адміністрацією. На мою думку, схвалені скарги не повинні враховуватися як докази навмисного зливу складу, оскільки в них дійсно були зафіксовані порушення.

Щодо відмовленої скарги на ЗСУ ВІДМОВЛЕНА скарга на ЗСУ, а також скарг СКАРГА №4 та СКАРГА №5 — із рішенням адміністрації щодо них я погоджуюся.

Я розумію, що допустив помилки під час подання деяких скарг. У мене не було наміру навмисно зливати особовий склад або підставляти інших гравців. Я подавав скарги через порушення, які бачив, але в деяких випадках неправильно оформив матеріали або випадково продублював відео.
Я активно граю на вашому проєкті з початку гри на першому сервері та постійно його підтримую.
За весь час я витратив на підтримку проєкту понад 160 000 гривень. Зазначаю це не для того, щоб уникнути відповідальності, а щоб показати, що проєкт для мене справді важливий і я не хотів завдавати йому шкоди.

Свою помилку я зрозумів. Прошу ще раз переглянути видане мені покарання та, за можливості, пом’якшити його або надати мені шанс продовжити гру на проєкті.
Надалі обіцяю уважніше перевіряти докази перед поданням скарг та не допускати подібних ситуацій.

Дякую за розгляд мого оскарження.

4. Доказ отриманого покарання: скарга гравця Юри Задверняка.

5. Дата порушення:
30.07.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,053
Реакції
440
Бали
223
Вітаю

Переглянувши всі надані вами аргументації, термін блокування було зменшено до 14 днів.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі