Розглянуто Оскарження для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ᅠᅠᅠ

Козак
Реєстрування
13 Бер 2026
Дописи
17
Реакції
20
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Зоря Райнер,125184
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:

Доброого дня, Шановна Адміністрація, пишу це оскарження з проханням ще раз переглянути моє покарання

Я повністю усвідомлюю, що припустився помилки, коли дозволив собі образливі висловлювання в бік ГА та КП, і не намагаюся виправдати свої слова
Я розумію, що відповідальність за мої дії лежить лише на мені, навіть якщо відео, на якому це було сказано, вам надіслала інша людина в особисті повідомлення
Блокування на 6000 днів на мою думку є надто суворим покаранням, тому щиро прошу розглянути можливість його зменшення або повного зняття
Я зробив висновки зі своєї помилки, усвідомив, що така поведінка була неприйнятною і можу запевнити, що подібне більше не повториться, адже я хочу спокійно грати та дотримуватися правил і не створювати жодних конфліктів
Прошу дати мені ще один шанс, я дуже хочу повернутися до гри, довести своїми діями, що змінив ставлення, і надалі поводитися адекватно та з повагою до адміністрації
Хочу лише попросити, щоб під час перегляду цього оскарження ви звернули увагу не лише на мою помилку, а й на те, що людина може усвідомити свої дії та змінитися, я не прошу забути про те, що сталося, я лише прошу дати мені шанс довести своїми подальшими діями, що я зробив правильні висновки, адже покарання має не лише карати, а й давати можливість виправитися, якщо людина щиро визнає свою провину
Я розумію, що довіра втрачається швидко, але повертається лише вчинками, тому готовий довести свої слова не обіцянками, а своєю подальтшою поведінкою, якщо ви дасте мені таку можливість

Дякую за приділений час і сподіваюся на ваше розуміння та позитивний перегляд мого покарання

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тиць:)
  • 5. Дата порушення: 17.07.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі