Відмовлено Оскарження для Олега Галицього

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма-Хансен

Легенда
Активний гравець
Реєстрування
29 Лип 2023
Дописи
1,227
Реакції
318
Бали
223
1. Ваш нікнейм: Діма Хансен
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, пане Олег Галицький.

Звертаюся до Вас із проханням розглянути можливість зняття з мене ЧСА.

Перш за все хочу щиро вибачитися перед Вами, усією Головною Адміністрацією та гравцями, яких могла зачепити моя поведінка. Я повністю усвідомлюю, що своїми діями підвів довіру, яку мені надали, коли призначили на цю відповідальну та нелегку посаду. Розумію, що статус адміністратора — це не лише права, а й велика відповідальність. На жаль, у певний момент я не зміг впоратися з нею так, як мав би.

Після свого зняття з посади ЗГС Неоф я дуже багато думав про те, як надалі розвиватимуться неофіційні організації та що буде з напрямком, якому я присвячував стільки часу. Минуло вже приблизно три місяці, і за цей час я багато чого переосмислив. Я вважаю, що змінився на краще. Я усвідомив, що адміністратор повинен залишатися стриманим у будь-якій ситуації, навіть якщо стикається з провокаціями чи неприємними моментами. Саме вміння контролювати свої емоції та діяти виключно в межах правил є однією з найважливіших якостей адміністратора.

Я не хочу виправдовувати свої дії чи перекладати відповідальність на інших. Незалежно від обставин, саме я відповідав за свої рішення та вчинки. Зараз я це повністю розумію і визнаю, що мав діяти зовсім інакше.
Мені щиро прикро, що через власні помилки я втратив можливість бути частиною адміністрації, працювати з неофіційними організаціями та був занесений до Чорного списку Адміністраторів. Це стало для мене серйозним уроком, який змусив по-іншому поглянути на адміністративну діяльність і відповідальність, яку вона передбачає.
За час роботи в адміністрації я отримав безцінний досвід. Я навчився працювати з кланами та неофіційними організаціями, розбирати складні ситуації, допомагати гравцям, вирішувати конфлікти, взаємодіяти з командою адміністрації та приймати відповідальні рішення. Саме тому мені дуже шкода, що моя адміністративна кар'єра завершилася саме так.
Я розумію, що довіра повертається не словами, а вчинками. Саме тому я не прошу забути про мої помилки. Я лише прошу дати мені можливість довести, що зробив правильні висновки та став більш відповідальною людиною. Якщо мені ще колись буде надано шанс повернутися до адміністрації, я гарантую, що працюватиму виключно в межах правил, не допускатиму емоційних рішень і максимально відповідально ставитимусь до своїх обов'язків.
Я готовий почати все з чистого аркуша, заслужити довіру своїми діями та показати, що дійсно зробив правильні висновки після цієї ситуації. Для мене адміністрація була не просто посадою — це була можливість допомагати серверу, підтримувати порядок і робити внесок у розвиток проєкту.
Якщо говорити саме про посаду ЗГС Неоф, то для мене це була справжня родина. Це люди, які підтримували одне одного, допомагали у вирішенні проблем і працювали заради розвитку неофіційних організацій. Саме Неоф подарували мені безліч приємних спогадів, знайомств та емоцій, які я ніколи не забуду.
Я щиро любив цю посаду і завжди намагався зробити все можливе для розвитку неофіційних організацій. Мені ніколи не було шкода власного часу. Я щодня приділяв по декілька годин роботі, продумував нові ідеї, допомагав організаціям, займався розвитком цього напрямку та робив усе можливе, щоб він ставав кращим. Я робив це не через посаду, а тому, що мені справді подобалася ця справа.
Саме тому мені дуже хотілося б ще раз отримати шанс довести, що я можу бути корисним для адміністрації та проєкту загалом.
Щиро прошу Вас переглянути рішення щодо мого перебування в Чорному списку Адміністраторів. Я чудово розумію, що таке рішення було прийняте не просто так, і саме тому звертаюся до Вас з максимальною повагою та щирістю. Я не можу змінити минуле, але можу зробити все можливе, щоб у майбутньому більше ніколи не повторити своїх помилок.

Дякую Вам за приділений час та за те, що прочитали моє звернення. Незалежно від Вашого рішення, я поставлюся до нього з повагою. Проте щиро сподіваюся, що Ви дасте мені можливість виправити свою репутацію та одного дня знову заслужити право бути частиною адміністрації.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тут
5. Дата порушення: -

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі