- Реєстрування
- 15 Чер 2023
- Дописи
- 1,357
- Реакції
- 1,644
- Бали
- 213
- Нікнейм адміністратора: Олег Романович
- Особистий нікнейм: Максим Герас
- Суть скарги: Вітаю Шановний Олег Романович, неділю назад тобто 30.03.2024 мене забанили за використання стороннього ПО, перед цим 2 неділі назад я скачав гру супермаркет симулятор, через Торрент игруху, всі знають що це не дуже довірчивий додаток, та я скачав гру, та після цього щоб отримати багато грошей скачав Читенджин, можливо він якось задів папку Юкрейн Гта, та із-за цього мене забанили, я дуже довго як ви знаєте повертав довіру, з 16.02 до 28.03 я не міг отримати довіру, після цього я написав чергову скаргу, та ії схвалила Марія Тейлор. Я би ніколи не почав скачувати чіти на Юкрейн гта, тому що я як минулий Адміністратор знаю послідки після використання їх, після того як Марія схвалила скаргу, та мені дали довіру,я був дуже радий, та хотів показати себе на посаді Лідера та після цього знову податись на відновлення на посаду Адміністратора, тому що неділю перед цим, в мене не вийшло, я ніколи не використовував чіти, і не буду, так можливо я допустив щось що заділо папку Юкрейн гта, та поміняло там щось, але я дуже хочу грати на рідному сервері 04 Та благаю вас, скоротити хочаб срок, щоб я міг в майбутньому займати якісь посади,
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 30.03.2024
Останнє редагування: