Роман Вендера
Блату немає,є довіра.Довіру не купиш By R.Wendera
- Реєстрування
- 30 Жов 2023
- Дописи
- 36
- Реакції
- 41
- Бали
- 21
Форма подачі скарги:
- Нікнейм адміністратора:Петро Черненко
- Особистий нікнейм:Роман Вендера
- Суть скарги:
- Шановна адміністраціє!
Прошу вибачення за інцидент, що стався напередодні. Хочу пояснити обставини ситуації: на момент блокування мого акаунта мене фізично не було у грі та навіть у межах області. Орієнтовно о 16:00 я виїхав до свого друга на святкування дня народження і перебував там до 8:30 вечора.
Покарання було накладене о 18:35:29, однак під час цього я перебував поза межами свого дому. Хочу окремо зазначити, що доступ до мого акаунта я нікому сторонньому не надавав. На жаль, через мою неуважність комп'ютер залишився увімкненим, і мій молодший брат, без мого відома, увійшов до гри з мого облікового запису.
Щиро визнаю свою відповідальність за цей прикрий випадок та прошу пробачення за створені незручності. Я усвідомлюю важливість безпеки акаунта і вживаю всіх необхідних заходів для уникнення подібних ситуацій у майбутньому.
Зокрема:- Я забезпечу постійний контроль за фізичним доступом до мого комп'ютера.
- Активую двофакторну аутентифікацію (2FA) для додаткового захисту акаунта.
- Проведу належну інформаційну роботу серед членів сім'ї щодо недопустимості використання мого акаунта.
Ще раз прошу вибачення та сподіваюся на розуміння і можливість відновлення мого акаунта.
З повагою,
[Wender4ik]- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 18.35 26.04.2025