Розглянуто Оскарження для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
207
Бали
38
1. Вікторія Кизима by ГА
2. Олежа Капрізон #89239
3.
Вітаю Вас шановний власник проекту.

Хочу звернутися до Вас з проханням розібратись в ситуації із-за якої мене відкинули на 6000днів за порушення правил 7.1 . Скажу відразу що я ніяким чином зараз себе не виправдовую та жалкую про свій вчинок який привів мене до блокування, прошу від Вас максимально дати справедливе покарання усім учасникам цієї ситуації. Прошу Вас щоб ви запросили повну ситуацію від гравця данил донецкий, а також від шановної ГА Валерії Савченко факт мого порушення, мене відкинули без жодної скарги на форумі, а також розповім Вам як це було насправді, ми з данним гравцем вступили в спор я йому сказав що знаю його номер тлф(який злили в тг, разом з усіма його фото, справжнім імʼям та фамілією) на що він мені відповів - «а ну давай если не балабол» - тобто він сам спровокував мене щоб я написав номер для подальшого злиття мене як гравця, що також заборонено правилами ЮкрейнГТА. Данного гравця данил донецкий приблизно біля місяця назад також банили за злиття гравця Евгения Киевская https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Блат-в-сторону-гравця.275584/ , тільки він зробив масову розсилку половині серверу, з фото, адресою, номерами, інфою про батьків, а я всього написав номер телефону в чат і то тому-що він сказав «давай если не балабол» і зараз цей гравець з яким не спілкується ні одна адекватна людина на 03 сервері, продовжує грати, то як це так виходить?! Чому хтось якимось чином обходить бан а для когось є правила, де справедливість?!

Якщо для Вас пріорітет це донат-гравці то я також донатив та доначу в Вашу гру, можливо не так багато як донецкий але я зашов в Ваш проект в кінці березня того року і за весь час задонатив сумарно десь під 50000грн що є також не малими грошима. Час від часу я кидав на благодійнісь ігрову валюту що ви легко можете перевірити по логам, за останній місяць часу я вкинув під 100кк на благодійність, просто, без якоїсь користі, що не зробив донецкий жодного разу, навіть 1кк, я впевнений.

Прошу будь ласка дати мені другий шанс, я обіцяю що подібного з моєї сторони більше ніколи не повториться.
4. Прикріпляю нижче
5. 18.04.2025

Вкладення

• IMG_4329.jpeg
    IMG_4329.jpeg
    417.4 Кб · Перегляди: 93

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Переглянувши ситуацію, ви дійсно порушили правило 7.1 — навіть якщо вас спровокували, публікувати особисту інформацію інших людей серед маси гри - заборонено. Навіть якщо хтось вас підштовхує до цього, відповідальність все одно несе той, хто порушує правила.

Ви могли між один одним вирішити ситуацію, та закрити питання якщо у вас дійсно є номер гравця, який ви здобули методом збереження поширеної інформації коли був злив людини в маси. Надалі - не надсилайте дані гравців в чати, коли є скупчення та вирішуйте все особисто.

Також врахували вашу активність на UKRAINE GTA та вклад у розвиток. Тому Головна адміністрація вирішила зменшити покарання.
Замість 6000 днів, ви отримаєте 15 днів бану, як мінімальне покарання за це порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі