Розглянуто Оскарження//для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Авторітетов

I am always come back
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
293
Реакції
255
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора:Олег Романович
  2. Особистий нікнейм:Джиммі Тейлор
  3. Суть скарги:Доброї ночі,пишу оскарження у звʼязку з тим що хочу повернутися на посаду адміністратора пояснюю:був на посаді адміністратора (4)рівня працював та допомагав 04 серверу на протязі 4 місяців дуже влився в колектив та досі сумую за такими крутими колегами(пішов з посади адміністратора за власним бажанням)хочу та маю бажання повернутися на посаду адміністратора але на жаль не можу повернутися тому що отримав покарання за образу адміністрації,а саме блокування облікового запису.Поговоривши з ГА він мені сказав що по правилам повинно пройти 6 місяців і після того я зможу повернутися на посаду адміністратора.Пане Коваленко прошу мене зрозуміти…виникла конфліктна ситуація з адміністратором(нікнейм адміністратора:Олександр Кондратюк)після зроблених ним дій я не витримав та вирішив висловити свою думку йому в особисті повідомлення,після цього отримав покарання за образу адміністрації(блокування на 14 днів)по максимальному терміну,хочу наголосити на тому що до цього подібних ситуацій не було і я ніколи не ображав адміністрацію проєкту,після того як я отримав блокування одразу ж написав оскарження яке мені схвалили(знизу прикріплю посилання на оскарження).
    Це був мій перший випадок порушення, і я обіцяю уникати подібних ситуацій у майбутньому та вирішувати будь-які конфлікти без образ.
    Прошу зменшити термін,щоб я міг знову допомагати та слідкувати за гравцями серверу.
    Дякую за розгляд мого оскарження.
    З повагою,

[Джиммі Тейлор]
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Посилання на Оскарження блокування!
  5. Дата походження:17.03.24

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,580
Бали
257
Вітаю!

Переглянувши Ваше звернення - виношу вердикт:
Є правило згідно яким ми керуємось та виносимо рішення. Головний Адміністратор та Заступник Головного Адміністратора в праві самі вирішувати кого вони хочуть бачити на посаді адміністратора та нести відповідальність за нього у разі виявлених подібних порушень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі