Відмовлено Оскарження для Спец.Адміна та Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Спец.Адмін/Керівник
  2. Особистий нікнейм: Богдан Ткачук
  3. Суть скарги:
  4. Шановна Головна Адміністрація,
    Я пишу це оскарження щоб виразити своє глибоке розчарування в своїх діях, які спричинили непорозуміння та викликали реакцію від учасників проекту. Розуміючи серйозність ситуації, я хотів би вибачитися перед Вами та перед усім адміністративним персоналом за свою поведінку.
    Розумію, що мої дії були не лише неправильними, а й протирічили правилам та принципам, які керують нашим проектом. Я відчуваю справжнє сумління через те, що створив негативну атмосферу та можливість для нестабільності серед учасників.
    Вибачаюся за свої дії та бажаю виправити цю ситуацію. Буду готовий прийняти будь-які наслідки своїх вчинків та дійти до конструктивного розв'язання цієї проблеми. Я бажаю вийти з чорного списку проекту та відновити своє активне участь у спільноті. Мені дуже б хотілося продовжити мою участь та внести свій внесок у розвиток проекту. За весь період що я знаходився у ЧС проекту я обдумав свою попередню поведінки та свої вчинки і прошу за це вибачення.Хочу вийти з ЧСП щоб продовжити грати в Юкрейн ГТА та почати грати на 06 сервері який скоро відкриється.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  6. Дата походження: 27.03.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

В оскарженні відмовлено.
Відповідь вже було надано тут - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі