Розглянуто Оскарження для Спец.адміністратора або ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Кондартюк
  2. Особистий нікнейм:Бейлі Овхант
  3. Суть скарги: Отримала блокування за Багоюз,але ситуація дуже спірна,так як Багоюз це використання великих багів, помилок, недоробок ігрового мода в особистих цілях, а також для отримання переваги, збагачення або заради розваги.Я відкрила вогонь по ворожому клану,та нічого забороненого тут не було тут ,але водій авто вирішив змінити напрямок авто,в чому мене не попередив,і через те мій персонаж виліз через кришу,що було не навмисно а випадково,на відео гравця який подав скаргу ВІдео тайм код 0:11-0:12 на швидкості 0,25 видно що після того як персонаж перевирнувся від мене летить одна пуля як була випущена під час зміни положення персонажа та весь час я тримала клавішу ЛКМ,але одразу як персонаж перевертається я забираю зброю з рук та сідаю в машину,на жаль ігровий персонаж незміг зробити цього швидше,та коли стріляєш з вікна обзор не дуже великий,у такій поставі я пробула менше секунди,тобто навмисно робити цього я не хотіла.Я розумію що є правила за які видаються покарання,але все ж прошу детально ще раз подивитись відеодоказ,тільки на меншій швидкості.Скарга за яку отримала покарання Посилання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1705004758664.png
  5. Дата походження:11.01.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі