Відмовлено Оскарження догани/ДСНС/Микита Стернюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Гуерра

Вартовий спокою
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
51
Реакції
65
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Микита Стернюк (Видавав Догану)
  2. Особистий нікнейм: Михайло Гуерра
  3. Суть скарги: До нас прийшла людина і почала мінувати ДСНС,я кинув камень в людину потім відігровкою не достаючи зброю просто відіграв що дістав пістолет і застрелив людину,а в реалі що потрібно було робити? Просто дивитись як він мінує ДСНС?Це було по перше,по друге адміністрація не попереджала про рп ситуацію навіть генерала,потім Микита Стернюк заніс мене в таблиці ДСНС догани,та видав в грі догану,прошу зняти догану.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Нижче
  5. Дата походження: 27.10.2023

Вкладення

• зображення_2023-10-27_163829025.png
    зображення_2023-10-27_163829025.png
    1.1 Mб · Перегляди: 66
  • зображення_2023-10-27_163838343.png
    зображення_2023-10-27_163838343.png
    17.3 Кб · Перегляди: 66

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю шановний гравець.
Догана була видана мною через ваше порушення, саме Ухід від рп/Уникнення РП ситуації.
Не відома людина прийшла до вас на територію та почала її заміновувати, після того як ви це побачили, людина почала бігти від вас, ви ж в свою чергу незрозуміло звідки дістали камінь і жбурнули його в людину (добре, нехай воно так і буде), після чого проігнорували, те що вашу будівлю замінували і просто поїхали по своїм справам.
Також, попереджати про подібні ситуації вас не зобов'язані, так як РП ситуації можуть у вас ставатися, просто з іншими гравцями і ви повинні адекватно на них реагувати, тим паче ви старший склад і займаєте 9 звання

Після ситуації, я зайшов до вас у Discord, щоб поспілкуватися та вирішити цю ситуацію, пояснювати, що взагалі не так і т.д. Але ви в свою чергу, грубо кажучи мене проігнорували та продовжили займатися своїми справами

Докази вашого порушення -

Очікуйте відповідь ГА/ЗГА

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Адміністратор видав покарання вірно.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі