Розглянуто Оскарження догани клану та система доган та попереджень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
546
Реакції
663
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
  2. Особистий нікнейм: Михайло Ломака
  3. Суть скарги: Хочу оскаржити догану, яку мій клан отримав за 10+ скарг на форумі,
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-5871-marabunta-10-ЖАЛОБ-НА-ФОРУМЕ.330631/
    2 і 3 скарга -дублювання, також це скарга по якій клан вже отримав покарання, а саме попередження.

Тобто вона не може враховуватись, так як в системі доган і попереджень немає порушень правил битв за бізнеси.

4 скарга-неповна ситуація+людина сама почала стріляти, але так як це зз, то окей.

5 скарга - просто новачок клана, який не був в неофі та йому ще не встигли пояснити всі правилами сервера, а також він не був учасником битви просто випадково заїхав і виїхав на територію проведення битви.

6 скарга - Був бізвар між кланами MARABUNTA та цитрусик, в ході якого біля території проведення битви незрозуміло для чого їздив/стояв гравець клану керрі на мотоциклі, який був другом гравців з клану цитрусів, в ході якого мій соклановець хотів щось написати в клан чат та хотів натиснути букву "T", щоб відкрити чат, але випадково нажав букву "G" і через це сів на мотоцикл, тим самим сівши на мотоцикл він ФАКТИЧНО "вийшов" з території проведення битви, але якби там не було б зайвих гравців, то цього всього не сталось би. Також це не дало йому ніякої переваги, тому що з території проведення виходять заради цього (накинути бронік або втекти від ворогів), він цього не зробив. Це просто сталось випадково.

7 скарга - теж новачок клану був біля території проведення, але випадково нажав пробіл і запригнув на забор, але не знаючи як перелізти назад випадково потрапив на територію проведення і інший учасник клану вбив його, щоб він ще раз випадково не зайшов на територію проведення і не заробив ворогам додаткове ****************************.

9 скарга - дм кар, яке теж не рахується як порушення для клану, тому що це несуттєве порушення, а в системі доган і попереджень пише:
    Догана видається лише в тому випадку, якщо серед цих скарг є ГРУБІ порушення правил проєкту.

10 скарга - Був конфлікт між звичайними жителями та правоохоронцями, в ході якого вони словесно зачепили мого соклановця, він почав стріляти по 1 з правоохоронців, але він почав ВІДСТРІЛЮВАТИСЬ, а згідно правил, якщо починаєш стріляти у відповідь- то навіть якщо по тобі почали стріляти перші, то ця людина вже не є порушником, так як це вже переростає в РП перестрілку. Тобто учаснику мого клана видали ні за що покарання за ДМ.

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилинПримітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.

11 скарга - новачок який тільки ОСЬ ОСЬ зареєструвався на проекті і його запросили в клан ні з чого почав бити іншого гравця в зеленій зоні, та збив йому 60 броніка, розумію, це покарання видано вірно.
    Робимо висновки - з 11 посилань на скарги які були в скарзі, актуальні лише 8, це не враховуючі ті скарги, які розглянуті не вірно і тд. Також написавши ГС НЕОФ з приводу цього, то він надівся мені посилання на ще 1 скаргу
    https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-5869-дм-машиной.330813/#post-1331032 , на ній у гравця, який заливає скаргу вимкнений мікрофон та він незрозуміло для чого весь час щось говорить, можливо він ображав учасника мого клану або ще щось, також якщо подивитись на маркер хп, то в нього ХП не відмімалось, а дб в зз це - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин

Шкоди він ніякої не наніс, отже покарання не може бути застосоване.

Також хочу зробити відсилку на слова ГС НЕОФ та ГА, які казали, що зацікавлені в тому, щоб в клани набиралось ЯКОМОГА БІЛЬШЕ гравців, які тільки що прийшли на проект або просто грають на ньому без Держ або Неоф організації, але поясніть мені будь ласка : як можна набирати людей в клан, якщо всім стараєшся пояснити правила і хочеш, щоб вони не порушували правила, але маючи в клані 100+ людей, маючи онлайн 30 людей, а в піку всі 40-50, серед яких більше половини новачків, які активно грають і катаються по карті, тому вважаю логічним, що при таких умовав НЕМОЖЛИВО або ДУЖЕ складно зробити так, щоб вони не заробили за тиждень 10 скарг, тому після отримання таких доган, розумієш, що клан в пріоритеті і в тебе просто зникає будь яке бажання набирати в клан новачків, яких потрібно дуже довго навчати і просто приходиться їх кікати заради збереження клану, тому й була пропозиція для ГС Неоф, щоб він змінив систему доган і попереджень і клану, в якому 100+ учасників для отримання догани потрібно було б 20+ скарг на гравців, а кланам, в яких до 100 гравців лише 10+. Тому тут треба обирати - або активні клани і м'які правила для кланів в плані масових порушень сервера ( якщо серед порушників нема лідера / модератора), або напів афк клани, але сурові правила і менша кількість порушень від кланів (за рахунок відсутності новачків в них та дуже активних гравців, які хочеш - не хочеш, але будуть мати завжди з кимось конфлікти та скарги на себе.

Якщо захочете більш детально зрозуміти мою думку, то готовий поспілкуватись з вами в діскорді - ownvayb.
  5. Дата походження: 05.10.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Переглянула кожну з наведених у скарзі ситуацій, а також провела обговорення із ГС неофіційних організацій щодо покарання вашому клану.

2 та 3 скарга - дійсно є дублюванням, а також відносяться до інциденту, за який клан уже отримав попередження. Тому повторно вони не враховувались.
4 скарга - ситуація подана неповно, однак через факт порушення в ЗЗ скарга залишається чинною.
5 скарга - учасник є новачком, який не був членом неофіційної організації та випадково потрапив на територію битви. Це враховано, однак відповідальність за дії учасників все одно несе клан та лідер/модер.
6 скарга - визнаю, що описана ситуація могла статись випадково, однак факт порушення має місце. Знаючи правила, таке порушення - зараховано.
7 скарга - аналогічно, ситуація із випадковим потраплянням на територію може бути пояснена, проте з точки зору правил зона битви є обмеженою територією, тому покарання видано вірно.
9 скарга - вам було видано покарання, через ваші порушення загальні.
10 скарга - покарання видано вірно, на відеодоказі чітко видно як ви почали стріляти.
11 скарга - покарання видано обґрунтовано, порушення очевидне.
Додаткова скарга (r-5869) - покарання також видано вірно, через те що це було в ЗЗ, а також було умисним порушенням, так як ви пробили не одне наприклад колесо, а почали стріляти майже по всім.
Враховуючи все, частина наведених скарг є чинними.
Разом із тим, покарання вашому клану було видано коректно та в межах правил системи попереджень і доган. Під час розгляду кожного випадку я не виявила порушень з боку адміністрації або зловживання при видачі покарання по скаргах.
Навчайте нових учасників та пояснюйте їм базові правила сервера - це допоможе уникати подібних ситуацій, так як всі сокланівці тільки ваша відповідальність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі