Відмовлено Оскарження догани клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Конан Хелл

Поважний гравець
Реєстрування
8 Кві 2023
Дописи
123
Реакції
186
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький, Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Конан Хелл
  3. Суть скарги: Доброго дня шановна адміністрація проекту. Знаєте ви мене вже давно і, напевно, не з поганої сторони, і знаєте по моєму з вами спілкування що я за справедливість на проекті і в житті, і я завжди за те щоб винні були покарані. Я на форумі пишу дуже рідко, але коли пишу, то є на це вагомі причини. Тому почнемо...………………….
    Як ви знаєте я лідер клану WALHALLA і за один день мій клан отримав дві догани. Одну з доган клан отримав за 10 скарг на форумі. Деякі з скарг я б хотів з вами обговорити і оскаржити.
    Скарга 1
    Отримане покарання за образу клану!!!!!! Якщо придивитись на скрін з чату гри, то там добре видно, що назва клану гравця, який написав скаргу, абсолютно не збігається з тим що написано чаті. Як на мене, то там взагалі немає ніякого діалогу між гравцями і як можна розглянути це як образу в сторону гравця чи клану.
    Скарга 2
    Не розумію чому це рахують за скаргу на клан!!!!! Скарги на людину з нашого клану, чи на сам клан немає, а в правилах пише "10 СКАРГ НА ФОРУМІ" + гравець на відео, який знаходиться в нашому клані, отримав покарання за своє порушення.

Скарга 3
    По цій скарзі адміністрація розцінила всім відомий вираз "Форумний герой" як образу. Пошукавши тлумачення цього виразу у всім доступним джерелам, я ні в одному не знайшов що цей вираз є образою (рекомендую ознайомитись)))). Форумний герой-це сарказм.
    Скарга 4
    Поки я писав попередні оскарження, в цій скарзі гравець видалив докази. Як відомо, докази не можна видаляти протягом 7 днів (якщо я не помиляюсь). Тому пропоную не враховувати( або видалити) цю скаргу, так як я не маю можливості її оскаржити, але маю на це повне право.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):1 2 3 4 Догана
  5. Дата походження: 10.11.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,103
Реакції
4,990
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

1. Не підлягає оскарженню.
2. Це порушення від гравця з клану.
3. Не підлягає оскарженню.
4. У скарзі гравці були покарані тому в оскарження я не можу взяти, бо ситуація я не бачу, тому покарання залишаються чинними.

Гравець Іларіон Іванов [6831909] отримає наступні покарання:
Порушення правил UKRAINE GTA:
7.2. Заборонено видаляти докази зі схваленої / розглянутої скарги протягом 7 днів з моменту подачі скарги. | Бан 6-14 днів

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі