Конан Хелл
Поважний гравець
- Реєстрування
- 8 Кві 2023
- Дописи
- 123
- Реакції
- 186
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький, Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Конан Хелл
- Суть скарги: Доброго дня шановна адміністрація проекту. Знаєте ви мене вже давно і, напевно, не з поганої сторони, і знаєте по моєму з вами спілкування що я за справедливість на проекті і в житті, і я завжди за те щоб винні були покарані. Я на форумі пишу дуже рідко, але коли пишу, то є на це вагомі причини. Тому почнемо...………………….
Як ви знаєте я лідер клану WALHALLA і за один день мій клан отримав дві догани. Одну з доган клан отримав за 10 скарг на форумі. Деякі з скарг я б хотів з вами обговорити і оскаржити.
Скарга 1
Отримане покарання за образу клану!!!!!! Якщо придивитись на скрін з чату гри, то там добре видно, що назва клану гравця, який написав скаргу, абсолютно не збігається з тим що написано чаті. Як на мене, то там взагалі немає ніякого діалогу між гравцями і як можна розглянути це як образу в сторону гравця чи клану.
Скарга 2
Не розумію чому це рахують за скаргу на клан!!!!! Скарги на людину з нашого клану, чи на сам клан немає, а в правилах пише "10 СКАРГ НА ФОРУМІ" + гравець на відео, який знаходиться в нашому клані, отримав покарання за своє порушення.
Скарга 3
По цій скарзі адміністрація розцінила всім відомий вираз "Форумний герой" як образу. Пошукавши тлумачення цього виразу у всім доступним джерелам, я ні в одному не знайшов що цей вираз є образою (рекомендую ознайомитись)))). Форумний герой-це сарказм.
Скарга 4
Поки я писав попередні оскарження, в цій скарзі гравець видалив докази. Як відомо, докази не можна видаляти протягом 7 днів (якщо я не помиляюсь). Тому пропоную не враховувати( або видалити) цю скаргу, так як я не маю можливості її оскаржити, але маю на це повне право. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):1 2 3 4 Догана
- Дата походження: 10.11.2024