Відмовлено Оскарження догани

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Cеріо

Активний
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
130
Реакції
31
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника:Ілля Моржів
  2. Особистий нікнейм:Іван Серіо
  3. Суть скарги:я Підполковник НПУ Д мибули на СБУ К для перекриття дороги на РП я поставив автівку та вирішив потушити вогонь поки не має ДСНС я почав хухати на вогонь не влазячи в нього і не створюючи аварійної ситуації для держ структур та цивільних після чого до мене підходить пан Моржів дивиться каже Серіо йоп твою дивізію потім сідає у бусік і каже усім відійти усім відійти що по факту не рахується попередженням після чого я потушив вогонь на парковці і пішов далі до мене знову підходить Полковник та я уже відхожу від вогню але мені все рівно видають догану та дуже важке завдання для її зняття тим часово Євгену Шмідту який потушив вогонь плевком нічого не було також прошу замітити що данній особі сьогодні також була видана догана
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць Тиць P.S для відео до 2 хв тайм коди не потрібні
  5. Дата походження:13.10.2024

Останнє редагування:

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,033
Реакції
721
Бали
253
  1. Нікнейм лідера/заступника:Ілля Моржів
  2. Особистий нікнейм:Іван Серіо
  3. Суть скарги:я Підполковник НПУ Д мибули на СБУ К для перекриття дороги на РП я поставив автівку та вирішив потушити вогонь поки не має ДСНС я почав хухати на вогонь не влазячи в нього і не створюючи аварійної ситуації для держ структур та цивільних після чого до мене підходить пан Моржів дивиться каже Серіо йоп твою дивізію потім сідає у бусік і каже усім відійти усім відійти що по факту не рахується попередженням після чого я потушив вогонь на парковці і пішов далі до мене знову підходить Полковник та я уже відхожу від вогню але мені все рівно видають догану та дуже важке завдання для її зняття тим часово Євгену Шмідту який потушив вогонь плевком нічого не було
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць Тиць P.S для відео до 2 хв тайм коди не потрібні
  5. Дата походження:13.10.2024
Вітаю, вам було видане дисциплінарне стягнення (1 Догана) за порушення статуту, а саме:
2.2 Заборонено ігнорувати/не виконувати накази старших.
На відео чітко видно як я підійшов до вас та сказав відійти, ви проігнорували мій наказ.
Після чого я
3 рази сказав "Усі уйшли від вогню" але ви все одно пішли "Тушити вогонь" своїм диханням
Коли ви не відреагували на
ЧОТИРИ накази я видав вам 1 Догану.

Моя історія Ukraine GTA
Західна Україна | 02
Майор | Служба Безпеки України м.Дніпро
[04.08.2024] - [12.08.2024]
Підполковник | Служба Безпеки України м.Дніпро
[12.08.2024] - [26.08.2024]

Подільський Край | 06
Підполковник | Національна Поліція України м. Дніпро
[09.09.2024]-[15.09.2024
]
Полковник | Національна Поліція України м. Дніпро
[15.09.2024]-[хх.хх.хххх
]

Іван Cеріо

Активний
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
130
Реакції
31
Бали
33
Вітаю, вам було видане дисциплінарне стягнення (1 Догана) за порушення статуту, а саме:
2.2 Заборонено ігнорувати/не виконувати накази старших.
На відео чітко видно як я підійшов до вас та сказав відійти, ви проігнорували мій наказ.
Після чого я
3 рази сказав "Усі уйшли від вогню" але ви все одно пішли "Тушити вогонь" своїм диханням
Коли ви не відреагували на
ЧОТИРИ накази я видав вам 1 Догану.

Моя історія Ukraine GTA
Західна Україна | 02
Майор | Служба Безпеки України м.Дніпро
[04.08.2024] - [12.08.2024]
Підполковник | Служба Безпеки України м.Дніпро
[12.08.2024] - [26.08.2024]

Подільський Край | 06
Підполковник | Національна Поліція України м. Дніпро
[09.09.2024]-[15.09.2024
]
Полковник | Національна Поліція України м. Дніпро
[15.09.2024]-[хх.хх.хххх
]
Добре де ж тоді було 4 наказ уйти від вогню?+15 порушників спіймати та як це можливо на сервері з онлайном 300 людей?

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Обговоривши ситуацію з Заступником Лідера догана була видано вірно.
Також Заступник надав відповідь.
В наступний раз будь-ласка не порушуйте.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі