Відмовлено Оскарження догани

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
616
Реакції
664
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Михайло Ломака
2. Нікнейм адміністратора: Алекс Хантер
3. Суть скарги:
Скарга на даного адміністратора за те, що ніяк не розібрався в ситуації і видає клану "MARABUNTA" догану за ніби то "створення фейковий битв за бізнеси", хоча ми планували кинути бізвар іншому клану і в моменті нашому клану прилітає бізвар від клану "BlackShow", після цього я пишу лідерці даного клану з якою ціллю була битва та яка ціль, якщо даний клан не представляє грубо кажучи нічого із себе і я запропонував зіграти рівною кількістю, щоб у них були хоч якісь шанси, ми домовились на 5х5, але за 50 хв до бізвару лідерка клану пише,що змінились плани у її людей і поставила перед фактом, що у них приїде 1 людина, помре і на цьому розійдемось. Скріни переписки за потреби можу надати в лс Га/Зга/Гс неоф. Прохання розібратись в компетентності адміністратора та зняти догану, також хочу дізнатись по яким критеріям визначалось "фейкова битва" чи ні.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1781271370640.png

5. Дата порушення: 11.06.2026

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
514
Реакції
230
Бали
103
Вітаю
Дії вашого клану повністю підпадають під пункт правил 2.21навмисне створення фейкової битви за бізнес з метою уникнення кд. Факти, які були зафіксовані це відсутність повноцінного складу на бій,зміна умов битви в останній момент,невідповідність виклику критеріям конкурентного протистояння,ознаки попередньої домовленості між сторонами.

Ваші пояснення щодо «домовленості на рівну кількість» не змінюють суті порушення. Сам факт того, що бій не мав реальної змагальної складової та був організований із відхиленням від стандартних умов, вже є достатньою підставою для покарання.
Лідер "BlackSnow" в переписці зі слідкуючою адміністрацією підтвердив факт домовленості.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі