Vitaliy_Shevchenko
Козак
- Реєстрування
- 16 Чер 2024
- Дописи
- 12
- Реакції
- 6
- Бали
- 3
- Нікнейм адміністратора: Савочкіна,Жекіч Миколаївський
- Особистий нікнейм: Роман Сєвєрний
- Суть скарги: По перше я тільки подивився "Логи" ну я теж рахуюсь себе щось дуже подозрівав коли я активність грі мене адміністрація щогодини хвилини завджи спросили "Ви на місці, не АФКашите" Відповіл Голосовому Чаті "Я на місці", або через Оффтоп чатів нонРП "Я тута". По друге я ніколи не користувался заборонених постороніх программ зовсім не було. По трете пропоную доробити маршрутів подовше опрацювати розробникам де не влаштовують що я за 4-5хв швидкий тут рейс "(Старт) Бориспіль АЕ-Київ Лівий беріг-Дніпро Річка-Мимо Кончі Заспі-Військова Частина-Харьків-Бориспіль(Фініш) да це маршрут недовгий Є ІСНУЄ" На другому Ангарі там падає недовгий маршрут, я вам пропопую його оброблять якого можна довше маршрутів щоб не заняло рейс не 4-5хв а якось 8-10хв, просто маршруту понерфіть єдиний у вас є тільки виправлення. По четверте я ніколи читам не користувался, якщо думали щось подозріле в папці є готов при вас показати, що я ніяких посторонніх программ ніяких не встановленно. По пятий після отримання покарання мені не можна працювати на пілоте при Акції х2 при віп статусів, якщо не влаштовує Заробітна Плата то Питання до Розробників або виріжьте ЗП не знаю на скільки відсотків. Чим довша тим більша, якщо чим менша маршрут тим меньше заробітна плата, просто це недоработка вашій грі, тільки є до розробників вихід або видаліть маршрут або перезбудувать якого вимогам найдовший маршрутів щоб адміністраціям не врахувало що це маршрут дуже подозрілий, дякую за порозумінням.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скаргу-на-Савочкіна.179895/
- Дата походження: 17.06.2024