Розглянуто Оскарження другого бану №1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Залізняк

Ст. Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
316
Реакції
307
Бали
123
Нікнейм адміністратора: Серго Голд
Особистий нікнейм: Володя Шуфляда
Суть скарги:
Шановна адміністрація 03 сервера!

Звертаюся до вас із проханням розглянути мою ситуацію з баном акаунта. Я повністю визнаю свою провину справді використав стороннє ПЗ з цікавості щоб "протестувати" систему. Усвідомлюю, що це було дуже нерозумне рішення, і мені щиро шкода.

Це вже мій другий бан — перший був через античит, який спіймав мене на авто-риболовлі. І тоді, і зараз я повівся неправильно, і це моя провина. Але тепер я чітко усвідомив наслідки і щиро хочу повернутися до гри чесно, без порушень і експериментів.

Прошу вас:

1. Або розбанити мій акаунт (я повністю готовий прийняти будь-які умови — випробувальний термін, слідкування, навіть обмеження).
2. Або дозволити створити новий акаунт, з повною обіцянкою, що подібного більше не повториться.

Я щиро прошу дати мені останній шанс. Цей проєкт мені справді цікавий, і я хотів би бути його частиною — не як порушник, а як звичайний, активний гравець. Готовий на перевірки, умови, слідкування, будь-які обмеження — лише дайте можливість повернутись.

Дякую за розуміння і сподіваюся на другий шанс.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 27.05.2025

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
167
Реакції
395
Бали
108
Нікнейм адміністратора: Серго Голд
Особистий нікнейм: Володя Шуфляда
Суть скарги:
Шановна адміністрація 03 сервера!

Звертаюся до вас із проханням розглянути мою ситуацію з баном акаунта. Я повністю визнаю свою провину справді використав стороннє ПЗ з цікавості щоб "протестувати" систему. Усвідомлюю, що це було дуже нерозумне рішення, і мені щиро шкода.

Це вже мій другий бан — перший був через античит, який спіймав мене на авто-риболовлі. І тоді, і зараз я повівся неправильно, і це моя провина. Але тепер я чітко усвідомив наслідки і щиро хочу повернутися до гри чесно, без порушень і експериментів.

Прошу вас:

1. Або розбанити мій акаунт (я повністю готовий прийняти будь-які умови — випробувальний термін, слідкування, навіть обмеження).
2. Або дозволити створити новий акаунт, з повною обіцянкою, що подібного більше не повториться.

Я щиро прошу дати мені останній шанс. Цей проєкт мені справді цікавий, і я хотів би бути його частиною — не як порушник, а як звичайний, активний гравець. Готовий на перевірки, умови, слідкування, будь-які обмеження — лише дайте можливість повернутись.

Дякую за розуміння і сподіваюся на другий шанс.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 27.05.2025
Та дайте йому вже той шанс

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Оскарженню не підлягаєте.
Ви не зрозуміли 1 раз, потім другий, 3 раз на жаль був для вас остаточним

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі