Розглянуто Оскарження другого бану №2 | Для Валерії (ну Голд тоже можеш)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Залізняк

Ст. Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
316
Реакції
307
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
  2. Особистий нікнейм: Володя Шуфляда
  3. Суть скарги:
  4. Вітаю, шановна адміністраціє 03 сервера Ukraine GTA,
    У попередньому оскарженні я отримав відповідь із формулюванням, що це нібито мій третій шанс, а тому "оскарженню не підлягає". Проте хочу звернути вашу увагу на те, що це не відповідає дійсності.
    Згідно з історією мого акаунта:
  5. 1.Перший бан був виданий анти-читом за використання бота на риболовлю.
  6. 2. Після цього я подав перше оскарження, яке було задоволене, і мене розбанили — це був мій перший шанс.
  7. 3. Нещодавно (вроді півтора місяця тому не пам'ятаю) я отримав другий бан, цього разу вручну за використання чітів.
  8. 4. І зараз я вперше подаю оскарження щодо цього другого порушення.

9. Таким чином, це не "третій шанс", а друге звернення при другому порушенні, тобто мова йде про прохання надати другий і остаточний шанс, який по факту ще не був використаний.
    Я повністю визнаю свою вину. Дійсно, використовував стороннє ПЗ. Це було необдумане рішення, яке я прийняв під впливом, але відповідальність — повністю моя. Мені щиро шкода, що підвів довіру адміністрації.
    Прошу переглянути
    попереднє оскарження ще раз і розглянути мою справу об'єктивно. Якщо розбанити старий акаунт неможливо — прошу хоча б дозволити створити новий обліковий запис, під наглядом адміністрації або з будь-якими умовами, які ви вважаєте за потрібне.
    Я справді зацікавлений у чесній грі на вашому проєкті та більше не маю наміру порушувати правила.
    Дякую за увагу і сподіваюсь на повторний розгляд.
  10. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  11. Дата походження: 28.05.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Оскарженню не підлягаєте, після першого разу встановлення стороннього ПЗ ви не зрозуміли помилку, і почали користуватись файлами 2 раз.

На жаль оскарженню не підлягаєте

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі