Розглянуто Оскарження дс / 02

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікторія Макензі

Новий гравець
Реєстрування
30 Лис 2023
Дописи
15
Реакції
0
Бали
6
Скарга на модерацію Discord серверу(-ів) UKRAINE GTA.

1. Discord сервер(-и): 02
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Валерія Романова
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: skylex7_
4. Суть звернення: є чат спілкування в діскорд сервері,
Модератор видала мені мут на 20 хвилин у каналі «Спілкування» з аргументом «прочитайте форму подачі в закріпі».

Наразі в закріплених повідомленнях цього каналу немає жодної інформації щодо правил спілкування чи шаблонів для тексту. Я не маю можливості дізнатися, чи можна там писати у довільній формі, і тим паче не можу ознайомитися з матеріалом, якого фізично не існує в каналі.

Прошу ще зауважити, що мною було написано про оренду транспорту, чи доцільно про це писати купівлю - продаж, якщо воно не відповідає формі, а такого окремого розділу як оренда немає.

Прошу розібратися в ситуації, оскільки покарання видано за порушення правил, доступу до яких немає. Дякую.

5. Докази (скріншоти/відео): клац, тиць
6. Дата видачі покарання:08.07.2026

Останнє редагування:

Іларіон Іванов

S.M | 02 {$} Західна Україна
Тех. Підтримка
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
412
Реакції
143
Бали
88
Вік
22
Адреса
Полтава
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:

Покарання видано доцільно. Правила сервера перебувають у вільному доступі у верхній частині Discord-сервера, де з ними може ознайомитися кожен учасник.
Ви порушили тематику каналу «Спілкування», тому вам було видано покарання. Щодо закріпленого повідомлення — наразі воно тимчасово відсутнє та буде додане найближчим часом, однак тематика каналу із зазначенням дозволеного та забороненого доступна для перегляду.

Надалі просимо дотримуватися правил сервера та тематики каналів.
[ Розглянуто! ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі