Оскаржено Оскарження дс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільям Гром

Модератор | Південна Україна
Модератор
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
70
Реакції
41
Бали
63
1. Discord сервер(-и): 01 03 05 06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: uagtart
4. Суть звернення: я був в купівля продаж написав як всі, куплю віп бп, купівля бп це коли людина мені дпре бп я даю ігрову валюту якщо людина могласилась то я б написав адм та спитав дозвіл, але після написання одразу відкинули за покупку віртуальної валюти, якою тут і не пахло, подавааши на оскарження сказали що покарання видано вірно але я тут не бачу покупки вірт, я граю на 05 сервері та знаходжусь в блокуванні за не зрозуміло що, без дс 05 сервера не можливо грати в укр гта +маю клан в якому треба зняти догани але іза того що в бані не можу нічого зробити і тут є вибір, видалити гру та піти з проекту або щоб мене розбанили хочаб на 05, але я бачу що модерація робе все щоб здійснилось перше, я 3 роки грав на цьому проекті, я нічого не порушував відіграв в сумі 2к+ годин та тут просто іза того що куплю бп в бан. Дякую за увагу, прошу розбанити на 05 хочаб, або зменшити термін.
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: 09.08.2025

Останнє редагування:

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Вам було надано шанс. В разі повторної видачі покарань (коректної) оскарженню підлягати не буде. Прохання використати цей шанс правильно, оскільки на майбутнє його не буде в разі повторної ситуації.
(купівля батлпасу вважається купівлею віртуальної валюти, тому прохання уникати даних повідомлень у купівлю-продаж)

Оскаржено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі