Відмовлено Оскарження дій// Миколи Хіміка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Дилер

Поважний гравець
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
258
Реакції
119
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Хімік
  2. Особистий нікнейм: Микола Дилер
  3. Суть скарги:
    Стояли на рибалці на нашій лодці і тут прийшов Артем Сущенко почав просити черв'яків потім він почав бити Петра Західного і я вирішив допомогти своєму другу щоб його не вбили але поки ми бились з Артемом Сущеноком у якого була провокація він загинув і я зміг убити Артема Сущенка поки він не убив мене та ще 1-го нашого товарища.
    Потім прийшов адмін а саме Микола Хімік та видав мені покарання DM in GZ а людині яка спровукувала нас не видали нічого в данній ситуації.
    Хочу попросити провести бесіду з данним адміністратором так як це халатність до посати що він видав тільки мене (Докази у відео також там будуть написані таймкоди, Також приношу вибачення за розмови почти всі із них в діскорді)

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "Відео" "Скріншот виданого покарання"
    Тайм-Коди:
    0:07 - його прихід на нашу лодку
    0:10 - Початок неадекватної поведінки також чути діскор вибачаюсь не могли контролювати людей які там сидять так як канал відкрите спілкування ЗСУ
    1:14 - початок FD in GZ
    1:25 - Смерть 2х
    1:51 - Видача покарання тільки мені
  5. Дата походження: 18.07.2025

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !
Адміністратор діяв по ситуації , яку він зафіксував , оскільки гравець звернувся у репорт.
Покарання видано вірно , порушень не зафіксовано.

За наявності відеодоказів - зверніться на форум у відповідний розділ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі