rveshnik
Козак
- Реєстрування
- 22 Січ 2026
- Дописи
- 8
- Реакції
- 6
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Доксік Партизанович 12775
2. Нікнейм адміністратора: Олег Яворівський
3. Суть скарги:
Прошу переглянути моє покарання. Відео, яке було подане на форум, було занадто коротким і не показувало повністю ситуацію та її контекст адже данні особи також мкашили мене ізза чого вивиели мене на емоціі !!!!!!!!!! . тиць тиць тиць
Під час ситуації мене також ображали та провокували, через що я на емоціях замкшив їх. Розумію, що моя реакція була неправильною, і визнаю свою помилку.
І я отримав бан на 65 днів коли мене закинули 3 скарги перші 2 скарги це було в одномук моменті з 2 ракурсів !!! це було все в одному майже місті це масовий злив мене !!!!!!!
адже вони спеціально мене провокувалми після чого закинули на мене скаргу !!!!!
я визнаю свое покарання но не на такий термін як 65 днів.
Прошу врахувати всі обставини ситуації та переглянути покарання. Надалі такого більше не повториться, буду стримувати емоції та дотримуватися правил проєкту. Ще раз дуже вибачаюсь !!!!
Дякую за розгляд оскарження.!!!!!!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 14.08.2026
2. Нікнейм адміністратора: Олег Яворівський
3. Суть скарги:
Прошу переглянути моє покарання. Відео, яке було подане на форум, було занадто коротким і не показувало повністю ситуацію та її контекст адже данні особи також мкашили мене ізза чого вивиели мене на емоціі !!!!!!!!!! . тиць тиць тиць
Під час ситуації мене також ображали та провокували, через що я на емоціях замкшив їх. Розумію, що моя реакція була неправильною, і визнаю свою помилку.
І я отримав бан на 65 днів коли мене закинули 3 скарги перші 2 скарги це було в одномук моменті з 2 ракурсів !!! це було все в одному майже місті це масовий злив мене !!!!!!!
адже вони спеціально мене провокувалми після чого закинули на мене скаргу !!!!!
я визнаю свое покарання но не на такий термін як 65 днів.
Прошу врахувати всі обставини ситуації та переглянути покарання. Надалі такого більше не повториться, буду стримувати емоції та дотримуватися правил проєкту. Ще раз дуже вибачаюсь !!!!
Дякую за розгляд оскарження.!!!!!!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 14.08.2026