Розглянуто Оскарження за обхід бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Січ 2025
Дописи
7
Реакції
14
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора: "-"
2.Особистий нікнейм: Штукатурка Ультрас
3.Суть скарги: Я отримав бан до 26 числа, і не заперечую — порушив, отримав заслужено. Сьогодні просто зайшов глянути дату розбану, нічого не писав і не робив. Але отримав новий бан за “обхід”, і тут виникло непорозуміння. У мене вдома один комп’ютер, і на цьому ж сервері грає мій брат зі свого акаунту. У нас різні персонажі й акаунти, але IP-адреса, звісно, спільна. Якщо система виявила активність з мого пристрою під час мого бану — це був він, не я. Я ж зі свого акаунту зайшов лише перевірити дату розблокування, більше нічого не робив. Прошу врахувати це як технічну ситуацію, а не справжній обхід. Ми не намагались нічого обійти. Прошу розглянути ситуацію ще раз і якось вияснити, щоб не карали несправедливо. Якщо можливо — скоротити строк бана Дякую за розуміння.
4. https://postimg.cc/HjCk4n0s
5.Дата походження: 02.08.2025

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Напишіть мені у discord — hmevent
прикріпіть у повідомленні посилання на дану скаргу.

[НА РОЗГЛЯДІ]

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Основний обліковий запис "Штукатурка Ультрас" було розблоковано у зв’язку із завершенням терміну блокування, призначеного адміністратором. Твінк-акаунт "Ручка Голд" залишиться заблокованим до завершення терміну блокування за обхід блокування,
оскільки під час спілкування з особою, яка нібито створювала цей акаунт, не було надано жодної достовірної інформації щодо нього - таких як рівень персонажа, баланс коштів, наявність банківського рахунку, транспорт тощо.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі