Відмовлено Оскарження за оск та образу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
12
Реакції
8
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора: Лука Архангел
2.Особистий нікнейм: Слава Кароль
3.Суть скарги:
4.Я,Слава Кароль повідомляю що дата,та час під час мого знаходження на центральному ринку я став учасником не приемних обставин.В наслідок інший гравець нікнейм Вільям Вілсон здійснив провокацію не одно разово образивши мене двухсотим .
Данний гравець знову підійшовши до мене почав висловлювати на мою адресу не цензурні образи .Я втой час будучи у стані сильно ємоційного збудження та стрессу,причиненного ціею людиною та сітуаціею,я не витримавши на його слова та образи також не цензурною лайкою.
Явизнаю,що вжив висловлювання,які могли образети іншу особу та його гідність,однак зазначаю,що я немав намеру принижувать честь чи гідність людини,і змішувати гру з реальним життям.Мої слова були сугубо емоційною реакціею на не одноразову та постійну агресивну поведінку (каптера ) Вільяма Вілсона та провакаціі с боку данного гравця як учасніка подій.
Пане адмыныстратор прошу врахувати,що мої дії були наслідком дуже великої стресової сітуації та постійної агресії з боку іншої особи,я не мав на меті завдатимаральної шкоди.

5.Докази видачи покарання (скріншот,відео):
6.Дата походження: 14 08 2025 час 15-13

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю! Я тільки прийняв форму покарання від іншого Адміністратора Діми Чортенка!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Багато подібних порушень від вас, тому оскарження не є можливим.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі