Розглянуто Оскарження звільнення//НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓖𝓻𝓲𝓼𝓱𝓪 𝓥𝓪𝔂𝓼

Шановний гравець
Реєстрування
3 Січ 2024
Дописи
50
Реакції
44
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Гриша Вайс
2. Нікнейм порушника:Джозеф Фьюрі,Саша Кент
3. Суть скарги:
Скарга на неправомірне звільнення та дії заступників лідера НПУ

Доброго дня.

Мене було звільнено з фракції НПУ через отримання блокування акаунта на 3 дні за порушення правил сервера. Після завершення терміну блокування я відкрив свою трудову книжку, щоб ознайомитися з причиною звільнення, та виявив низку порушень з боку керівного складу.

По-перше, полковник, який здійснив моє звільнення, некоректно вказав причину звільнення в трудовій книжці. Вважаю, що подібні помилки свідчать про некомпетентність посадової особи та недбале виконання службових обов’язків.

По-друге, раніше полковник Саша Кент безпідставно вніс зміни до моєї трудової книжки: спочатку понизив мене на одне звання, а потім одразу повернув попереднє звання. Внаслідок цього в трудовій книжці залишилися некоректні записи.

По-третє, після мого звільнення відповідна інформація не була внесена до кадрового аудиту в Discord, що також є порушенням встановленого порядку ведення кадрової документації.

У зв’язку з вищевикладеним прошу:

1. Розглянути правомірність мого звільнення з фракції НПУ.
  2. Перевірити дії полковника, який оформив звільнення з некоректною причиною.
  3. Перевірити дії полковника Саші Кента щодо внесення змін до моєї трудової книжки.
  4. Надати оцінку факту відсутності запису про моє звільнення в кадровому аудиті Discord.
  5. У разі підтвердження порушень повернути мене до фракції та застосувати відповідні дисциплінарні заходи до відповідальних осіб.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):Тик
5. Дата порушення:12.06.2026

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,466
Реакції
1,646
Бали
253
Вітаю!
Заступника буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності у вигляді догани та проведення дисциплінарної бесіди за некоректно вказану причину звільнення. Вас буде поновлено на службі в НПУ з відновленням звання, яке ви мали до звільнення. Перепрошуємо за завдані незручності.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі