𝓖𝓻𝓲𝓼𝓱𝓪 𝓥𝓪𝔂𝓼
Шановний гравець
- Реєстрування
- 3 Січ 2024
- Дописи
- 50
- Реакції
- 44
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм:Гриша Вайс
2. Нікнейм порушника:Джозеф Фьюрі,Саша Кент
3. Суть скарги:
Скарга на неправомірне звільнення та дії заступників лідера НПУ
Доброго дня.
Мене було звільнено з фракції НПУ через отримання блокування акаунта на 3 дні за порушення правил сервера. Після завершення терміну блокування я відкрив свою трудову книжку, щоб ознайомитися з причиною звільнення, та виявив низку порушень з боку керівного складу.
По-перше, полковник, який здійснив моє звільнення, некоректно вказав причину звільнення в трудовій книжці. Вважаю, що подібні помилки свідчать про некомпетентність посадової особи та недбале виконання службових обов’язків.
По-друге, раніше полковник Саша Кент безпідставно вніс зміни до моєї трудової книжки: спочатку понизив мене на одне звання, а потім одразу повернув попереднє звання. Внаслідок цього в трудовій книжці залишилися некоректні записи.
По-третє, після мого звільнення відповідна інформація не була внесена до кадрового аудиту в Discord, що також є порушенням встановленого порядку ведення кадрової документації.
У зв’язку з вищевикладеним прошу:
5. Дата порушення:12.06.2026
2. Нікнейм порушника:Джозеф Фьюрі,Саша Кент
3. Суть скарги:
Скарга на неправомірне звільнення та дії заступників лідера НПУ
Доброго дня.
Мене було звільнено з фракції НПУ через отримання блокування акаунта на 3 дні за порушення правил сервера. Після завершення терміну блокування я відкрив свою трудову книжку, щоб ознайомитися з причиною звільнення, та виявив низку порушень з боку керівного складу.
По-перше, полковник, який здійснив моє звільнення, некоректно вказав причину звільнення в трудовій книжці. Вважаю, що подібні помилки свідчать про некомпетентність посадової особи та недбале виконання службових обов’язків.
По-друге, раніше полковник Саша Кент безпідставно вніс зміни до моєї трудової книжки: спочатку понизив мене на одне звання, а потім одразу повернув попереднє звання. Внаслідок цього в трудовій книжці залишилися некоректні записи.
По-третє, після мого звільнення відповідна інформація не була внесена до кадрового аудиту в Discord, що також є порушенням встановленого порядку ведення кадрової документації.
У зв’язку з вищевикладеним прошу:
- Розглянути правомірність мого звільнення з фракції НПУ.
- Перевірити дії полковника, який оформив звільнення з некоректною причиною.
- Перевірити дії полковника Саші Кента щодо внесення змін до моєї трудової книжки.
- Надати оцінку факту відсутності запису про моє звільнення в кадровому аудиті Discord.
- У разі підтвердження порушень повернути мене до фракції та застосувати відповідні дисциплінарні заходи до відповідальних осіб.
5. Дата порушення:12.06.2026