В очікуванні Оскарження звільнення з посади ЗМІ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Лип 2024
Дописи
26
Реакції
24
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Жулівер Петрович
2. Нікнейм адміністратора: Адам Квенті
3. Суть скарги: Звільнив мене з фракції ЗМІ за ніби то НОНРП Нік, також звільнення в період моєї відпустки.
Тому прошу переглянути рішення щодо мого звільнення у зв'язку з нібито невідповідністю нікнейму правилам сервера.
Мій нікнейм — Жулівер Петрович.
Пункт 3.1 правил вимагає лише формат «Ім'я Прізвище». Мій нікнейм повністю відповідає цьому формату: перше слово є ім'ям, друге — прізвищем.
«Петрович» є не лише по батькові, а й реальним прізвищем. Це підтверджується загальнодоступними джерелами, де зазначено, що «Петрович — поширене південнослов'янське прізвище, а також традиційне українське та білоруське по батькові». Отже, твердження, що друге слово в моєму нікнеймі не може бути прізвищем, є помилковим.
Щодо імені «Жулівер». Правила не містять переліку дозволених або заборонених українських імен. Ім'я написане українською мовою, кирилицею, не має образливого чи провокаційного змісту та не порушує жодного іншого пункту правил.
Навіть якщо адміністрація вважає мій нікнейм невідповідним, пункт 3.3 передбачає можливість зміни нікнейму. У правилах відсутня норма, яка передбачає звільнення зі фракції як покарання за нікнейм.
Також прошу врахувати той факт що звільнення відбулось в період моєї офіційної відпустки, схваленої старшим складом.
У зв'язку з викладеним прошу:
переглянути рішення про моє звільнення;
надати конкретний пункт правил, який порушує нікнейм «Жулівер Петрович»;
у разі якщо адміністрація все ж вважає нікнейм невідповідним, застосувати процедуру, передбачену правилами сервера, а не звільнення.
Дякую за розгляд оскарження.

Вкладення

• Screenshot_2026-07-21-22-09-16-274_org.telegram.messenger-edit.jpg
    Screenshot_2026-07-21-22-09-16-274_org.telegram.messenger-edit.jpg
    600.7 Кб · Перегляди: 6
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі