Вітаю!
Покарання видано вірно.
Так, дійсно, спочатку з вами було проведена бесіда(бо на той момент я не бачив відео доказів , а тільки були слова) , але , мене викликав слідкуючий ЗСУ , та надав відео від Полковника на якому ВИ під час шикування о/с , принизили честь та авторитет старшого по званню , дозволили собі грубо з порушенням субординації спілкуватися та далі проявляти неповагу до старшого по званню.
Ви будучи у званні Майор та на посаді Заступник Начальника ВСП , собі таке дозволили - це неприпустима поведінка для офіцера ще й на такій посаді.
Я вже мовчу про те що ви казали у Discord.
Розшифрую вам порушення статуту за які вас було звільнено, так би мовити ті «статті які вам повішали» , а саме :
1.7.3 Статуту ЗСУ - Розмовляти в строю, писати в IC чат. | Покарання за порушення: Попередження/Гауптвахта/Догана.
- Коли ви нахабно намагалися зірвати КОД-5 Полковника та робити що вам заманеться, ви стали у стрій та продовжили викрикувати та далі проявляти неповагу до Полковника і створювати конфлікт.
6.1 Статуту ЗСУ - Військовослужбовцю Армії забороняється порушувати статут, стройовий статут, статут гарнізонної та вартової служби. |Покарання порушення: Попередження/Догана/Звільнення|
- Тут думаю вам буде зрозуміло за що була вказана ця стаття.
6.2 Статуту ЗСУ - Військовослужбовцю Армії забороняється допускати прояви насильства, псування майна та приниження особистостей. | Покарання за порушення: Попередження / Догана /Звільнення|
- В цій статті зазначено пункт як приниження особистостей.
Ви продовжували говорити з Полковником не дотримуючись субординації та казати що вона не знає як їй виконувати свої обовʼязки перед о/с під час шикування.
Публічно принизивши її честь та авторитет у фракції.
6.6 Статуту ЗСУ - Військовослужбовцю Армії забороняється порушувати субординацію під час спілкування з цивільними особами, військовослужбовцям та співробітникам інших держ. структур. | Покарання за порушення: Попередження / Догана /Звільнення|
- Тут думаю також все зрозуміло.
З повагою,
Генерал ЗСУ
Родителев Н.В
Очікуйте відповіді від Головного Слідкуючого за Державними Організаціями.