Відмовлено Оскарження звіньнення/Для Гс держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
7
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника:Нікіта Родителев
  2. Особистий нікнейм:Микола Миколаєвич
  3. Суть скарги:розповідаю щиро та чесно:Почав служити на початку літа,як тільки я став Ст.солдатом дуже хотів як раніше в 23 році вернутись в підрозділ ВСП.Коли вступив в ВСП дуже працював дуже старався підвищуватись так я дійшов до звання лейтинант далі пробував стати полковником десь 3-4 рази та без шансів, всі рази я хотів стати полковником тому що ніколи ним не був я старався но без успіхів.. Я став на інструтора ВСП тому що знав як не лехко рекрутам та солдатам НК знав по собі як з ними працювати,я без питань брав та розповідав статут вчив його досконально що б це вже по пам'яті розповідади Нк.Далі я подав заявку на старшого інструтора та дуже був радий цьому.Я дуже допомогав підрозділу ВСП та за всю свою карьєру я не заробив не одної догани.я бажав що б мій підрозділ був найкращій я придумував ідеї для здачі академії ВСП зі всіма бійцями всп дуже гарно розмовляв та дружив допомогав каждому хочь то академік.Далі всі побачили як я добре працью та мене по довірці постаавили на З-Н ВСП де я вже розпочаав ще поліпшувати підрозділ так що б це був не просто підрозділ а сама єліта тому що це ВСП яке слідкоє за правопорушеннями та не повинно порушувати статути ЗСУ.Я чітко розумів всі статути.Я весь час говорив що потрібно видавати догани тому що догана це не просто так догана це те що коли відпрацюєш ти запом'ятаєш свою провину та більш цього робити не будеш.Якщо це стосується мене то я чесно приму догану за те що я порушив я не хотів звільнення аа справедливої догани.Те що я дуже старався багато працював хотів стати прикладом для всіх і сталося так що вчьора я порушив статут на коді 5.Я приїхав з набору побачив як Хелі найт проводе код 5 на підвищення і як я пом'ятав всі у кого нема номерка на підвищення можуть бути вільні я прийшов та приказав Нк бігти вокруг першого плацу Та після чього получив по шапці за таке. Сьогодні я порушев ще раз статут,а саме коли Хелі найт зібрала код 5 на набір я розпустив солдатів та рекрутів мені начали робити зауваження за таке я начав огризатися тому що коли код 5 на набір солдати і рекрути не їдуть з нами. На це Хелі Найт сказала що а може я хотіла провести ще лекцію чи тренерування.Я не витрамав та знов начав сперечатися за те що код 5 на набір а тут вже друге. Після чього мене покликали в ДС та я визнав що був не правий та готовий на догану за це порушення через деякий час мене кличить сбу та каже що відкриють на мене кримінальну справу за це я сказав їм що я вже визнав провину мені сказали добре потім ще раз покликали сказав що зараз ви вибачитись перед особою хелі найт зібрала знов код 5 на якому сказали що Микола Миколаєчив хоче сказати декілька слів На що я відповів що не буду вибачатися тому що я визнав провину.Після чього у вечьорі мене покликали та сказали що я звільнений та повішали на мене статті такі як 1.7.3,6.1,6.2,6.6 Хоча перед звільненням все було добре та мені провели бесіду та я ще раз визнав свою помилку. Прошу дуже вникнути в цей текст та ппоняти що я дуже працював та старався.Хотів би далі поліпшувати підрозділ ВСП та не залишати його так я розумію я порушив моя провина повинен понести покарання але можливо якось не робити цього...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Дата походження: mta-screen_2025-08-09_22-40-03.png
    Дата походження: 09.08.2025

Нікіта Родителев

З-Н КР|СБУ Центральна Україна
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
153
Реакції
249
Бали
108
Вік
23
Вітаю!

Покарання видано вірно.

Так, дійсно, спочатку з вами було проведена бесіда(бо на той момент я не бачив відео доказів , а тільки були слова) , але , мене викликав слідкуючий ЗСУ , та надав відео від Полковника на якому ВИ під час шикування о/с , принизили честь та авторитет старшого по званню , дозволили собі грубо з порушенням субординації спілкуватися та далі проявляти неповагу до старшого по званню.

Ви будучи у званні Майор та на посаді Заступник Начальника ВСП , собі таке дозволили - це неприпустима поведінка для офіцера ще й на такій посаді.
Я вже мовчу про те що ви казали у Discord.

Розшифрую вам порушення статуту за які вас було звільнено, так би мовити ті «статті які вам повішали» , а саме :

1.7.3 Статуту ЗСУ - Розмовляти в строю, писати в IC чат. | Покарання за порушення: Попередження/Гауптвахта/Догана.

- Коли ви нахабно намагалися зірвати КОД-5 Полковника та робити що вам заманеться, ви стали у стрій та продовжили викрикувати та далі проявляти неповагу до Полковника і створювати конфлікт.

6.1 Статуту ЗСУ - Військовослужбовцю Армії забороняється порушувати статут, стройовий статут, статут гарнізонної та вартової служби. |Покарання порушення: Попередження/Догана/Звільнення|

- Тут думаю вам буде зрозуміло за що була вказана ця стаття.

6.2 Статуту ЗСУ - Військовослужбовцю Армії забороняється допускати прояви насильства, псування майна та приниження особистостей. | Покарання за порушення: Попередження / Догана /Звільнення|

- В цій статті зазначено пункт як приниження особистостей.
Ви продовжували говорити з Полковником не дотримуючись субординації та казати що вона не знає як їй виконувати свої обовʼязки перед о/с під час шикування.
Публічно принизивши її честь та авторитет у фракції.

6.6 Статуту ЗСУ - Військовослужбовцю Армії забороняється порушувати субординацію під час спілкування з цивільними особами, військовослужбовцям та співробітникам інших держ. структур. | Покарання за порушення: Попередження / Догана /Звільнення|

- Тут думаю також все зрозуміло.

З повагою,
Генерал ЗСУ
Родителев Н.В

Очікуйте відповіді від Головного Слідкуючого за Державними Організаціями.

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Розглянувши докази, виношу свій вердикт:
Покарання видано вірно
Відмовлено
З повагою, Головний Слідкуючий за Державними організаціями
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі