Розглянуто Оскарження знята та чс старшого складу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
477
Реакції
114
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Олександр Адамс #32852
2. Нікнейм адміністратора: Тимур Волков
3. Суть скарги: Тимуром Волковим було мене звільненно з поста заступника генерального прокурора у зв'язку з недовірою, хоча проявів недовіри не було. Сьогодні в чат парламенту я написав слово "Свин" Микиті прокудіну бо це є нашою шуткою і ми так вспоминаємо кучу, і разом сміємося, в той момент він роздавав штрафи, Пан Тимур напевно подумав що це я саме йому сказав що він свин хоча я не хотів, і навіть не було мотиву щоб йому це говорити оскільки він мені нічого поганого не робив, також ще однією можливою причиною звільнення є те що я написав у чат Держ орг "Москва, альтухи..." це як раз була відповідь на повідомлення федосенку, у нього на аватарці на форумі стоїть фото актьора, і в коментарях було "Москва, альтухи, газ знакомиться". Хочу отримати обгрунтовані докази недовіри від ГС, та ЗГС держ. Також хочу зауважити що допомагав ЗГСу, та ГСу держ коли їм звонили шахраї (куча) і попереджував їх про це, тому ніякої недовіри й не може бути. Якщо я й дісно десь прошляпився, вибачте будь ласка і такого більше не буде, але я дійсно не розумію що зробив, але так більше не буде.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1768423556711.png
(фото зняття)
1768339708340.png
(фото профілю федосенка)
1768339733112.png
(москва, альтухии, газ знакомится)

Вкладення

• 1768339664698.png
    1768339664698.png
    31.6 Кб · Перегляди: 133
Останнє редагування:

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю,

Вас буде винесено з чорного списку у зв’язку з наданими вибаченнями. Водночас повернення на посаду не передбачається.
Просимо надалі не допускати подібних порушень.

Андрій Берлінов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,551
Реакції
1,005
Бали
253
Вітаю!

Відповідь нада від ГС Держ.
Більше не порушуйте щоб не опинитись у схожій ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі