Розглянуто Оскарження знята та чс старшого складу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
472
Реакції
111
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Олександр Адамс #32852
2. Нікнейм адміністратора: Тимур Волков
3. Суть скарги: Тимуром Волковим було мене звільненно з поста заступника генерального прокурора у зв'язку з недовірою, хоча проявів недовіри не було. Сьогодні в чат парламенту я написав слово "Свин" Микиті прокудіну бо це є нашою шуткою і ми так вспоминаємо кучу, і разом сміємося, в той момент він роздавав штрафи, Пан Тимур напевно подумав що це я саме йому сказав що він свин хоча я не хотів, і навіть не було мотиву щоб йому це говорити оскільки він мені нічого поганого не робив, також ще однією можливою причиною звільнення є те що я написав у чат Держ орг "Москва, альтухи..." це як раз була відповідь на повідомлення федосенку, у нього на аватарці на форумі стоїть фото актьора, і в коментарях було "Москва, альтухи, газ знакомиться". Хочу отримати обгрунтовані докази недовіри від ГС, та ЗГС держ. Також хочу зауважити що допомагав ЗГСу, та ГСу держ коли їм звонили шахраї (куча) і попереджував їх про це, тому ніякої недовіри й не може бути. Якщо я й дісно десь прошляпився, вибачте будь ласка і такого більше не буде, але я дійсно не розумію що зробив, але так більше не буде.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1768423556711.png
(фото зняття)
1768339708340.png
(фото профілю федосенка)
1768339733112.png
(москва, альтухии, газ знакомится)

Вкладення

• 1768339664698.png
    1768339664698.png
    31.6 Кб · Перегляди: 131
Останнє редагування:

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю,

Вас буде винесено з чорного списку у зв’язку з наданими вибаченнями. Водночас повернення на посаду не передбачається.
Просимо надалі не допускати подібних порушень.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
997
Бали
253
Вітаю!

Відповідь нада від ГС Держ.
Більше не порушуйте щоб не опинитись у схожій ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі