Відмовлено Оскарження зняття

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Міцкевич

Заступник НПУ
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
399
Реакції
406
Бали
123
1. Адам Міцкевич
2.ГА
3. Хочу оскаржити зняття оскільки скаргу розглянуто із порушенням.

Перш за все скарга написана від 3 лиця, що перш за все не дає право суб'єктивно розглянути скаргу, оскільки фото взято із інших джерел, і автор скарги не знає всіх деталей.

По друге, автор скарги вводить адміністрацію в оману, оскільки спонукає що мої дії були спеціальними , однак ви проігнорували моє повідомлення, де я вказав що конфлікт почав гравець, У якого автор скарги взяв скріншот, гравець почав мене ображати та провокувати, на що я і імпульсивно відреагував на його образи в свою сторону.

По третє, гравець не надав повний скріншот порушення, із датою, часом, сервером, а також іншою інформацією для правильного роздяглу скарги.

Вважаю що рішення було ухвалене с помилкою, не зважаючи правила роздяглу скарги оскільки було допущено 3 порушення,

Також наголошую на тому, що стою вже більше місяця на посаду І.п і активно себе проявляю, тому прошу як мінімум оглянути мої докази провокації гравця, та вивести правильне рішення враховуючи порушення правил подання скарг

4. -
5. 16.07.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,410
Реакції
735
Бали
253
Вітаю

Незалежно від того, ким була подана скарга, під час її розгляду було підтверджено факт порушення з вашого боку.

Згідно з Правилами Ігрових Помічників, а саме пунктами 6, 7, 14 та 19, Ігровий Помічник зобов'язаний бути ввічливим, стриманим, дотримуватися нейтралітету, не провокувати конфлікти та подавати позитивний приклад іншим гравцям.

Навіть якщо, за вашими словами, інший гравець провокував вас або допускав образливі висловлювання, це не звільняє Ігрового Помічника від обов'язку дотримуватися встановлених правил поведінки. У подібних ситуаціях необхідно звертатися до адміністрації, а не відповідати аналогічним чином.

Також звертаю увагу, що раніше ви вже отримували догану за аналогічне порушення. Незважаючи на це, належних висновків зроблено не було, у зв'язку з чим було прийнято рішення про зняття з посади.

Підстав для перегляду прийнятого рішення не вбачаю.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі